([info]methodrone) rakstīja,
Es ar šo rakstu vakar izlasīju, un nobrīnījos, jo pirms tam pa ausu galam biju par to lietu lasījusi, bet nezināju, ka ECHR pieņēma atual lēmumu viņu sodīt. Tas tiešām ir neloģiski un baisi.

Piekritu rindkopai:

"For a start, it implies there is somehow a balance to be struck between people’s freedom of expression and the right of Muslims not to be offended. I just don’t understand this: how can the views of another individual possibly affect my faith or beliefs? Her ignorance – or anyone else’s for that matter – does not equate to my persecution."

Bezmazvai izskatās, ka Rietumi paši grib sevi pārliecināt par islāma dievišķo patiesību, aizliedzot opciju apšaubīt un zaimot, kamēr patiesiem ticīgajiem jebkurš aizvainojums ir tukši vārdi, kas nespēj pazemināt ne dievu ne esības patiesības, bet gan skaidrāk atklāj otra ļaunumu arī citiem redzēt.

Šeit tiešām atklājas, ka kamēr kristietībā tas ir pašsaprotami ("Tēvs, piedod tiem, jo tie nezina, ko tie dara"), ar šādu lēmumu ECHR patronizē nabaga islāmticīgos. Būtībā demostrēdami, ka ne jau islāma ticība ir vāja un sargājama, bet ka Reitumnieku ticība islāmam ir vāja and has to be coerced.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?