extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2018-10-07 08:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kavanaugh gadījums ir ļoti līdzīgs Amanda Knox situācijai – dziļas emocijas par seksu un vardarbību un to, ka par to kāds ir jāsoda, bet bez skaidriem pierādījumiem. Daudziem patiktu savus spriedumus balstīt uz sajūtām, jo tas liek justies daudz labāk. Tomēr daudz labāka ir sabiedrība, kurā vainu atzīst tikai ar skaidriem pierādījumiem. Ja šādu pierādījumu nav, tad arī nav pamata kādu sodīt, tikai pamatojoties uz kāda izteicieniem. Un vēl jo mazāk būtu psiholoģiski jāanalizē apsūdzētā uzvedība šīs apsūdzības laikā, jo tā nav nekāda zinātne, kas varētu kalpot par pierādījumiem.

Man atsūtīja rakstu, kurā apgalvots, ka Kaveno meloja, runājot par savā kalendārā ierakstītajām Devil's Triangle un boofed nozīmēm. Šeit arī nav nekādu pierādījumu, ka viņš būtu melojis, jo slengs mēdz būt ļoti mainīgs un ar ļoti daudzām nozīmēm, un ne visi cilvēki apzinās visas iespējamās nozīmes. Kas ir vēl interesantāk, ka urban dictionary atbalsta Kaveno versiju par boofed, seksuālās atsauces ir pievienotas tikai nesen, turklāt saistībā ar Kaveno vārdu. Ir skaidrs, ka kāds to ir darījis ar aizspriedumiem pret Kaveno.

Bet vispārīgi es piekrītu vienā aspektā – alkohola lietošana ir liela problēma sabiedrībā un noved pie daudzām sliktām sekām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?