svesinieks ([info]svesinieks) rakstīja,
Es gan neticu, ka Ušakovs aiz skaidras sirds un rūpesta vēlas pašvaldības aptieku tīklu atvērt un gan jau pats kļūs par krāsainu gabaliņu farmācijas mafijas mozaīkā, riskējot vien ar pašvaldības budžetu. Bet ideja, protams, vēsta tieši, to kas jau ir labāk par pārējo kandidātu piedāvājumu.

Man liekas, ka Rīgas pašvaldība ir kā karoga spēle (tā kas agrāk bija tildes instalācijā) - ušakovs ir katapulta, un visām citām partijām katapultas nav bet 7,8 un 9 ir jāpietaupa parlamentam - pašvaldībā var tikai paspēlēt, jo skaidrs, ka Ušakovs izcels - tas ir gandrīz nenovēršami, visi to saprot, tāpēc kampaņas un centieni ir kaķa saraudāti.

Aptiekas vsp ir kļuvušas par kkādu apjājienu. Bez receptes nopērkamu derīgu medikamentu skaits aprobežojas ar tavegīlu, aspirīnu, paracetamolu un ibīti (labi vēl ka tas ir) un medicīniskas lietas, kas nav medikamenti. Pārējais, pa lielam, ir čūsku eļļa - vitamīni, tējas, sālsūdens aerosolā, šķīstoši pulverīši ar ogu garšu un citi. Kamēr neko nevajag, tikmēr nav ne vainas, bet kad vajag, tad tādas dusmas, ka nevari nopirkt pat medikamentus, par kuru pārdozēšanu un/vai rekreatīvu lietošanu runāt nenākas.




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?