extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2017-02-05 09:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nedēļas alternatīvo ziņu apskats
1. ASV valdība atceļ aizliegumu iegādāties ieročus tiem, saņem pabalstus garīgās veselības problēmu dēļ. Daudziem tas bija kārtējais piemērs Trampa prezidentūras korupcijai, jo to atbalstīja NRA (Nacionālā šaujamieroču asociācija). Taču ziņās ļoti reti pieminēja, ka to atbalsta arī ACLU (Amerikas civiltiesību apvienība). Šāds automātisks aizliegums nav pamatots, jo garīgas slimības ir dažādas, vairums slimo nav vardarbīgi vai bīstami un nespēja strādāt vēl nenozīmē, ka nevar darīt citas lietas – vadīt automašīnu utt.

2. Pakistāna beidzot iegrožo bīstamu teroristu. Iespējams, es biju pārsteidzies ar secinājumu, ka aizliegums ieceļotājiem no 7 musulmaņu valstīm ir neproduktīvs. Iespējams, ka tieši tāds arī bija sākotnējais mērķis – iebiedēt šīs valstis, lai ieved kārtību. Tramps ir bulijs un no viņa cietīs daudzi nevainīgi cilvēki, bet ja viņš visvairāk vērsīsies pret tiem, kas to ir pelnījuši, tad kopējais efekts varētu būt pozitīvs.

It's doubtful Trump actively pressured Pakistan to rein in Hafiz Saeed, but it's likely Pakistan's detention of Saeed was done with Trump in mind," Kugelman wrote. "We can read the house arrest, at least in part, as an effort by Pakistan to showcase its counterterrorism bonafides to the new U.S. administration, and to dissuade Trump from adding Pakistan to the list of countries that can't send their citizens to the United States for 90 days. Trump's chief of staff has suggested Pakistan could be added to the list."

3. Alternatīvais viedoklis, kāpēc Trampam ir tik augsts atbalsts no Guardian.

4. Bet Trampam taču ir viszemākais reitings? Šis varētu būt feikās ziņas, ko radījušas feikās aptaujas, kas uzrāda līdzīgu neatbilstību, kā pirmsvēlēšanu aptaujās un sekojošos rezultātos.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?