extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2024-10-05 08:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pētīt, izstrādāt, ražot
Neatkarīgi, ko jūs domājiet par Izraēlas-Palestīnas konfliktu, es esmu Izraēlas pusē tikai tāpēc, ka viņi ir uzrādījuši tehnoloģisko varenību. Kad Irāna un citas naidīgās valstis izšauj vairāk nekā 100 ballistiskās raķetes uz Izraēlu, un Izraēla gandrīz tās visas sekmīgi notriec tā, ka netiek nogalināts neviens cilvēks, tas ir iespaidīgi. Turklāt viena Irānas raķete nokrita Gazā, kur gāja bojā cilvēki. Lūk, tā vajag cīnīties par valsts drošību – ar modernām tehnoloģijām, nevis raudāšanu un demonstrācijām par to, ka citi ir ļaundari.

Šīs tehnoloģijas nav vienkārši nopirktas, bet galvenokārt pašu izstrādātas, tāpēc es atbalstu to pusi, kura izrāda šo intelektuālo pārākumu. Mums visiem vajag sekot šim piemēram. Tas pats attiecas attiecībā uz drošības riskiem pret Krieviju. Nekāds ANO, NATO vai šmato tur nepalīdzēs. Vienkārši jāiegulda augstās tehnoloģijās, jākļūst ekonomiski vareniem, lai darbaspēka potenciāls nebūtu aizņemts grāvju rakšanā, bet šo tehnoloģiju pētniecībā, izstrādē un ražošanā. Lai otra puse griež zobus naidā un izšķērdē savu potenciālu bezjēdzīgās demonstrācijās un ANO sanāksmēs vai reliģiskās lūgšanās. Mums to nevajag.

Protams, es neaicinu noraidīt NATO. Šī sadarbības iespēja ir fantastiska un mēs varam kopā darboties un attīstīties vēl ātrāk un iespaidīgāk. Tieši tāds jau ir šīs sadarbības mērķis, ko dod ES un NATO, lai mēs kļūtu stiprāki caur sadarbību. Tas bija domāts, ka nevajag paļauties tikai uz NATO un tāpēc pašiem nekā nedarīt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?