extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
>> Vēlme bērniem dot priecīgu bērnību plašās telpās, pārticīgā ģimenē, labās skolās un ar vislabāko veselības aprūpi, izņemot no vienādojuma iespēju regulāri pabūt pie nepārveidotas dabas nav labākais, ko novēlēt nākotnes sabiedrībai.

Par ko tu vispār runā? Nevienā valstī (nu varbūt izņemot Vatikānu vai vēl kādu mikrovalstiņu) nav tā, ka nebūtu kāds stūrītis ar dabu. Kāpēc gan vispār būtu jāiedomājas, ka šādu stūrīšu nākotnē nebūs? Un ja godīgi, tad vairumam cilvēku šāda neskartā daba nemaz nepatīk. Viņiem pilnīgi pietiek ar ērtām pilsētām un plašiem parkiem.

Mans arguments ir tikai par to, ka liela daļa dabas ir nācies izpostīt un iznīcināt, lai uzceltus pilsētas un visu pārējo, kas mums ir vajadzīgs.

>> Nesamērīga peļņas kāre kā universāls ļaunums nav manis izdomāts vai akli akceptēts kreisi ideoloģiskais koncepts.

Nav tevis izdomāts, bet tas ir kreisi ideoloģisks koncepts. Vai tu vispār saproti, ka nevar vienkārši pateikt tā nav un maģiski tas vairs tāds nebūs?

> Es balstos dokumentālos kadros, ko uzņēmuši drosmīgi cilvēki, kas slēpti nofilmējuši cilvēkus, kuri skaidri pasaka, ka tiem peļņas dēļ ir uzspļaut ne vien dabas aizsardzībai, ekoloģiskajām normām, efektīvai risku pārvaldībai, bet arī likumiem, kas atzīst, ka nogalinās tos, kas stāsies tiem ceļā un to arī pierāda ar darbiem.

Jebkurā sabiedrībā ir sociopāti. Un tad? Uzņēmumos strādā tūkstošiem cilvēku, kā arī tos regulē un uzrauga valdības, kurās strādā saprātīgi cilvēki. Kā dažu cilvēku sociopātija pierāda, ka sabiedrību nerūp vides jautājumi?

>> Demokrātiskās mazkoruptīvās valstīs tā nenotiek. Bet tās šobrīd manā ieskatā ir mazākumā.

Bums, mēs dzīvojam šādās demokrātiskās valstīs. Varbūt tev ir taisnība par Ķīnu vai Āfrikas diktatoriem. Un ko gan mēs tur varam darīt? Tagad sagrausim mūsu pašu demokrātiskās valstis vai?

>> Es Tev devu mājinu par kādu dokumentālo filmu,

Es ļoti reti skatos video. Piedod, man tā šķiet lieka laika tērēšana. Es tev, piemēram, nepiedāvāju skatīties Takera šovu, kurā viņš runā par to, ka vakcīnas izraisa autismu. Arī tāpēc, ka tā nav taisnība, un es varu uzrakstīt vienā teikumā, ka vakcīnas neizraisa autismu, lai tev nebūtu jāskatās gari video.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?