extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2024-05-11 21:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es mājās sāku skatīties Eirovīziju youtubā uz lielāka ekrāna, bet sākumā bija drausmīgais Spānijas priekšnesums un bērni blakus man sāka runāt, ka skolā viņiem stāstīja, ka šis ir negatīvais piemērs un tā nedrīkst izturēties pret sievietēm. Tad es sapratu, ka ar turpmāko skatīšanos es varētu nonākt konfliktā ar likumu (par bērnu morāles graušanu), tāpēc ātri pārslēdzu ekrānu uz multenēm.

Ar to mana eirovīzijas pieredze šogad beidzās. Joosta priekšnesumu visdrīzāk atcēla par rupjībām vai draudiem pret eirovīzijas darbinieku, un visdrīzāk arī pamatoti. Nevienam nav tiesību aizskart darbiniekus, pat ja dažreiz darbinieks savu darbu nav izdarījis pārāk labi. Tieši tāda ir darba kultūra rietumos (sliktos imigrantus šeit neskaitām, bet viņi jau arī parasti nestrādā). Mākslinieki atbrauca un aizbrauks, bet darbinieki paliks un ir uzņēmējam daudz vērtīgāki, tāpēc jebkurš aizskārums tiks stingri sodīts. Šeit es brīdinu visus tos, kuri iedomājas, ka var aiziet uz aptieku un rupji lamāt darbiniekus. Tas netiks pieļauts, un ja palaidīsi muti pret darbinieku, tad nav svarīgi, kāpēc tu to darīji. Visi uzņēmumā aizstāvēs darbinieku, un tu visdrīzāk šajā aptiekā vairs nevarēsi spert savu kāju.

Protams, arī darbinieki nedrīkst būt rupji pret klientiem. Ja kaut kas tāds notiek, tad darbinieku visdrīzāk atlaidīs. Savstarpēja cieņa ir visa pamatā.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?