extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2024-01-23 19:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ārkārtas stāvoklis Brīvības Konvoja izdzenāšanai bija nelikumīgs
Kanādas Federālā Tiesa ir atzinusi, ka valdības pieņemtais ārkārtas stāvoklis Brīvības konvoja izdzenāšanai bija nelikumīgs.

Prieks, ka beidzot taisnība uzvar. Tie notikumi bija tik surreāli. Apmēram 2021. gada augustā parādījās dati, ka kovida vakcīnas nepasargā no inficēšanās un kovida izplatības. Taču valdības (tostarp, Latvijas valdība) sāka ieviest vakcīnu mandātus, no kuriem nebija nekādas jēgas, jo tie neko nepasargāja.

Saprotams, ka kovida krīzes sākumā daudzas lietas bija neskaidras – vai maskas palīdzēs, vai mājsēdes, skolu slēgšana un ceļojumu aizliegumi būs noderīgi? Savukārt par vakcīnām viss jau bija skaidrs vēl pirms tika ieviesti vakcīnu mandāti.

Tomēr valdības tik un tā turpināja virzīt šos mandātus, kovida sertifikātus utt. Nonāca tik tālu, ka gada nogalē un nākamā gada sākumā pat sāka atjaunot mājsēdes un citus ierobežojumus. Tiem nebija nekādas jēgas, jo visi vakcinētie un nevakcinētie pamazām inficējās ar kovidu, jo nekas nespēja mazināt tā izplatību. Kad visi bija inficējušies ar kovidu, viss arī beidzās.

Es jau pašā sākumā iebildu pret vakcīnu mandātiem, jo spēju apskatīties publicētos datus, ka vakcīnas neierobežo inficēšanos. Ko darīja politiķi un valdības? Vai tās nebija spējīgas šos datus ieraudzīt? Varbūt viņus vadīja citi mērķi? Atcerēsimies, ka politiķiem maksājam pārāk maz, lai viņi godīgi darbotos sabiedrības labā.

Kanādas Brīvības Konvoja protesti bija pret šiem nesaprātīgajiem ierobežojumiem. Kāpēc valdība tik spītīgi pieturējās pie naratīva, kas bija pretrunā publicētajiem zinātniskajiem datiem? Kāda tieši ir motivācija varas cilvēkiem ignorēt zinātni?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?