extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-12-05 18:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es negribu celt paniku un teikt, ka ir jāceļ trauksme, bet tomēr gribētos, ka Latvija nostiprina robežu, palielina savas aizsardzības spējas un izstrādā plānus un rezerves iespējamam karam.

Ir skaidrs, ka Krievijas iebrukums ir ļoti iespējams. Es nezinu, kad un kādā scenārijā, bet ir daudzi varianti, kuros Krievija var izmantot mūsu vājumu un vienkārši ieriebt. Viens variants ir, piemēram, ātri uzbrukt Daugavpilij. Kamēr NATO organizē pretuzbrukumu, vietējie atbalstītāji apbruņojas, saņem gūstā amatpersonas un ierīko bāzi slimnīcā. Vai NATO metīs bumbas uz Daugavpils slimnīcu? Ļoti šaubos, jo vairums latviešu būs žēl savu nevainīgo civiliedzīvotāju.

Venecuēla tikko nobalsoja (noviltoja vēlēšanu rezultātus), ka tā ir gatava iekarot Gajānas Republiku. Gajāna nav liela valsts, bet tajā ir daudz derīgo izrakteņu. Ne jau derīgie izrakteņi padara valsti bagātu, bet spēja tos pārvaldīt. Arī Venecuēlā ir daudz naftas, bet pie varas esošā nedemokrātiskā valdība ir novedusi valsti līdz bankrotam un tagad mēģina uzturēt ekonomiku ar citu valstu izlaupīšanu.

Nav zināms, kad notiks šis iebrukums, bet ir skaidrs, ka notiek nopietna gatavošanās tam. Kurš aizstāvēs Gajānu? Visdrīzāk jau ka neviens.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?