extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-10-21 18:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūk, tipisks propagandas raksts: https://www.apollo.lv/7881112/zinojums-okupantu-karaviriem-ukraina-ierakumos-piegada-narkotikas

Amfetamīnu dod arī bērniem UDHS ārstēšanai. Bet kad Nils norādīja, ka tās ir tās pašas narkotikas, ko citi lieto izklaides nolūkos, viņam uzbruka tviteris, ka tā nedrīkst teikt.

Bet loģiski, ka zāles, kas var drošā veidā uzlabot koncentrācijas spējas tiem, kam ir UDHS, spēs uzlabot koncentrācijas spējas arī tiem, kas ir noguruši kaujas laukā.

Atšķirība starp zālēm un narkotikām ir tikai devā. Diez vai kaujas laukā īpaši mēra, bet lietotāji jau pēc sajūtām zina, kādu devu viņiem vajag.

>> Narkotikas, ko parasti uzņem šķidrā veidolā,

Ha, ha – veidolā. Varbūt bija domāts – uzņem kā šķidrumu. Tabletes jau būtu labāk. Vieglāk transportēt, glabāt, nomērīt. Bet nu kas to lai zina – varbūt pagrīdes ražošanā tā ir vienkāršāk un ātrāk. Varēja jau tomēr Krievijas armijai piegādāt kārtīgu produktu. Laikam tomēr sankcijas strādā un tablešu spiedes mašīna ir salūzusi un jaunu importēt neļauj, jo tā tiks lietota armijas vajadzībām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?