extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2023-05-07 11:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Lūk, šis raksts faktiski noslēdz derības, ka pat Austrālija ar drakoniskajiem ierobežojumiem neizvairīsies no ievērojamas virsnormas mirstības. Tā ir lielāka nekā Zviedrijā. Varbūt pēc kādas citas izmantotās metodoloģijas nav, bet tik un tā ir salīdzināma ar Zviedrijas rezultātiem.

Skots Aleksandrs finansēja jaunsološu politiķi Austrālijā, ar kuru man bija diskusija jau pandēmijas sākumā. Viņš ļoti uzstāja uz ierobežojumiem, tāpēc noslēdzām derības, ka tas ilgtermiņā nepalīdzēs Austrālijai izvairīties no sliktajām sekām. Vēlāk viņš arī teica, ka Ukrainai nevajag aizstāvēties pret Krievijas iebrukumu, jo tas tikai palielinās upuru skaitu. Kad notikumi parādīja, ka ukraiņi būtu aktīvi pretojušies pret iebrucējiem un ka krievi ir briesmīgi teroristi, kuri nogalina arī mierīgos iedzīvotājus, viņš mainīja savu viedokli.

Tagad iegāju diskusijā atgādināt viņam arī par šīm derībām. Diemžēl, viņš ir izdzēsies, konts vairs nav pieejams un ar viņu sazināties vairs nevaru. Es ļoti labu saprotu, ka viņa politiskajā karjerā šis apstāklis par zaudētajām derībām tik sensitīvā lietā varētu būt kaitējošs, tāpēc ir vēlējies to izdzēst. Vēlu viņam visu to labāko turpmākajā karjerā. Ļoti ceru, ka viņš no tās būs kaut ko mācījies un ka viņš tiešām grib politikā sasniegt kaut ko ar pozitīvu mērķi sabiedrības labā nevis tikai, lai apmierinātu savu ego un varas tieksmes.

Tas bija tik acīmredzami, ka ķert vientuļos skrējējus pludmalē nav nekas cits kā ļaunprātīga varas izmantošana. Pamazām cilvēki atjēdzas un sāk izlikties, ka viņi vienmēr tā bija domājuši. Nu lai jau tā būtu. Es neturu ļaunu prātu, bet turpināšu būt nežēlīgs pret visiem, kas cenšas uzspiest totalitāras normas un ļaunprātīgi izturēties pret cilvēku brīvībām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?