gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Izrādās, Klāvs Sedlenieks ir antropologs, kas vēl vairāk izbrīna, kāpēc viņš tagad lej ūdeni uz krievu supremātistu dzirnavām

Kāpēc izbrīna. Antropoloģija un visi pārējie humanitārie jeb 'liberal science' kursi Rietumos un tagad arī Latvijā tieši to arī māca. Ienīst savas, balto cilvēku tautas, kultūras un reliģijas, tajā pašā laikā beznosacījuma ksenofiliju pret visiem ienācējiem un 'citiem' kā tādiem. Paskaties uz to pašu Honeybee, kas arī ir antropoloģe. Vienmēr aizstāvējusi nabaga krieviņus šeit vai nabaga nēģerīšu, arābiņus citur, lai vai ko viņi nedarītu. Viņi nekad ne pie kā nav vainojami, vainojama mūsu ļaunā balto cilvēku attieksme.
Kultūrmarksisms ir šī brīža reliģija, kura pamatā izplatās tieši caur (((liberālās))) akadēmijas mīkstzinātņu fakultātēm. Wokisma epicentrs un avots jau kopš 60ajiem ir universitātes un mēs, kā paklausīgi lielskungiem pazemīgie zemnieki, kopš 90ajiem sūtam savus bāleliņus un tautu meitas apmācībā uz šiem nuovo komunistu inkubatoriem, jo akli ticam, ka tikai tā mēs atbalstam "Eiropeiskās vērtības".


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?