Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
> To, ka viņa bija nekompetenta, liecināja viņas video.

Apskatījos beidzot arī video. Nekādu nekompetenci tur baisu neredzēju -- auditorija vienkārši acīmredzami nav domāta ārsti un veselības nozares profesionāļi, bet gan cilvēki no ielas. Cilvēks klamzīgi mēģina pastāstīt par savu darbu kādam, kas nekā no tā nejēdz? OK, tizli. Nekas briesmīgs, tāda tā auditorija, manuprāt, ir.

"“”Instagram” tu paskaidro auditorijai tai saprotamā valodā. Es paskaidroju to, kas ir radioloģija, kas ir invazīvā radioloģija, jo ļoti daudzi to nezina, un tas tiešām ir interesanti. Tā kā mums šobrīd trūkst speciālistu, tādu, kuri strādātu valsts sektorā, mums jāuzrunā jaunos cilvēkus viņiem saprotamā valodā. Mums ir jāaiznes līdz viņiem šī ideja par to, kas ir radioloģija un kas ir invazīva radioloģija,” savu vēstījumu sociālajos tīklos skaidroja Zatlere.

Viņa uzvēra, ka “mums ir jābūt mūsdienīgiem, un “Instagram” un “Facebook” ir mūsdienu realitāte”. Attiecīgi, lai piesaistītu darbam valsts iestādēs jaunos cilvēkus, ir jādomā mūsdienīgi.

Zatlerei ir maģistra grāds Rīgas Stradiņa universitātē veselības vadībā, savukārt otra augstākā izglītība esot vadības zinībās, ko viņa ieguvusi Latvijas Universitātē.""" // LA.LV

Pēdējā rindkopa liecina, ka lai arī viņa var nebūt pilnvērtīgi kompetenta vadīt to (un tādā apjomā), ko viņai uzticēja, nav arī tā, ka viņai nebūtu priekšstata par vadību un īpaši veselības vadību, līdz ar to uz instagram video pamata vien nosaukt viņu par nekompetentu un veikt slēdzienu par korupcijas klātesamību ... nu... jā, ok. No tevis es gaidītu ko saprātīgāku, bet lai jau. Katram savs.

Es kādu laiciņu esmu savulaik pastrādājis valsts iestādē. Tikko kādam labrakam kaut jel kas šķita kaut drusciņ ne tā, kā viņam šķistu pareizi vai patiktos, tā viņš neiedziļinoties klaigāja, cik kam par šo "ne to" ir samaksāts. Liela daļa no šiem jautājumiem bija ahūni tizli, un daļa no tiem bija politiskais pasūtījums (kā pēčāk izrādījās). Tās reizes, kad Valsts kontrole mēģināja no nulles dzemdēt ziloni, rokoties pa papīriem -- jo, redz, viņiem esot teikts atrast(!), peehh...



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?