extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-12-08 07:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man TV rain runājot, man šķiet, ka joprojām daudzi vēl nesaprot, ka ne visi, kas nostājas pret Putinu, ir par Eiropas vērtībām.

Liāna Langa ir kontroversiāla, bet šoreiz viņai ir pilnīga taisnība: https://twitter.com/realNepareizais/status/1600586304273764356

Tas nav pret krieviem. Tieši tajā varbūt Krievijas impērijas aizstāvji saskatīja lielākās bažas, ka daudzi Latvijas krievi sāk pilnībā pieņemt Eiropas vērtības. Pat Ušakovs tagad ir Briselē un daudzi citi Latvijas krievi neko nezina par sakariem ar Maskavu, bet tikai par Parīzi vai Londonu. Šie ir krievi, kas nekad nesūdzas, ka viņiem Latvijā ir jārunā latviski.

Bet ir citi, kas to uzskata par apdraudējumu Krievijas kultūras impērijai, tie citi, kas nodibinājuši partiju Stabilitāte (es ceru, ka arī viņus DP aizliegs kā valsts drošības apdraudējumu). Iespējams, ka TV rain arī bija Latvijā ieradies ar šo pašu misiju – kā atgriezt zaudētās avis no skriešanas pakaļ (gej)Eiropas vērtībām atpakaļ uz Maskavas kultūras telpu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2022-12-08 21:27 (saite)
krievi balsoja par Stabilitāti tāpēc, ka Saskaņa atbalstīja Covidu. ierindas krievam nekādas Eiropas vērtības nav zināmas, bet tas, ka liek potēties, tas gan uztrauc.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?