extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-12-06 19:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Krii, es domāju, ka tas ir vienīgais veids, kā ar tādiem tikt galā. Ir pilna pasaule ar troļļiem, kas ņemsies un tev par katru punktu argumentēs, lai gan ir skaidri redzams, ka tur nav nekāda respekta pret Latvijas valsts likumiem. Tu zini, ka viņi atnāca uz iepriekšējo pārkāpuma izskatīšanas sēdi bez tulka, cerot, ka visi ar viņiem runās krieviski?

Protams, viņi varbūt tagad pārsūdzēs un kasīsies bezjēgā, un nevar zināt, ar ko viss viss šis beigsies. Bet tas nav mūsu uzdevums nodrošināt Krievijai opozīcijas ruporu. Tas ir pārāk riskanti. Lai to dara Amerikas balss vai Brīvā Eiropa vai kāds cits globāls avots ar lielākiem resursiem. Mēs esam uz robežas, kur mums patiešām ir lieli riski valsts drošībai.

P.S. Tu pat raksti “TV Dožģj”, kas nemaz nav nosaukums, ar kuru viņi darbojās Latvijā. Kāpēc tev jālieto šis nosaukums?

P.S.S. Es joprojām redzu Latvijā daudzas mašīnas ar Krievijas numuriem, kuru īpašnieki pat nav pielikuši kādu Ukrainas karodziņu vai tamlīdzīgi pauduši, ka ir pret karu Ukrainā. Sākumā pat bija tā, ka daži lika viltotus numurus, jo kaunējās vai zināja, ka cilvēki viņus nosodīs, bet tik un tā nebija spējīgi signalizēt, ka viņi tomēr atbalsta ukraiņus. Viņi ir gatavi pārkāpt visus likumus, pat viltot numurus, lai tikai nebūtu jāprotestē pret karu.

Plus vēl tas, ka reāli ik pa reizei nodedzina kādu mašīnu ar Ukrainas nevis Krievijas numuriem. Mums visiem ir skaidri jāsignalizē, ka mēs nepieņemsim šeit krievus, kas atbalsta Krievijas karu Ukrainā. Aizskart mašīnas ir barbarisms un to nevajag darīt, bet signalizēt valsts līmenī ar TV Rain aizliegšanu ir pilnīgi pareizs un atbalstāms solis.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?