extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-08-28 12:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Aleks Berensons un Džo Rogans (par dzimstības kritumu pēc vakcīnām)
Noklausījos Aleksa Berensona garo sarunu ar Džo Roganu, un tā tiešām bija interesanta. Varu teikt, ka nekādu dezinformāciju Berensona teiktajā neieraudzīju. Viņš ļoti rūpīgi izvērtē datus. Viņš arī izvirza dažādas teorijas, kuras vēl ir jāapgāž (normāls zinātnisks process). Ir skaidrs, ka viņš bija ASV valdības cenzēts, jo runāja pretī naratīvam par to, ka vakcīnām ir jābūt obligātām.

Atgādināšu, ka viņš “uz visiem laikiem” tika izmests no tvitera. Lai gan iepriekš tvitera vadība bija teikusi, ka neredz problēmas viņa teiktajā un viņš var rakstīt tviterī savas idejas, tomēr pēc ASV valdības pārstāvja spiediena viņš tika nobloķēts. Pēc tiesvedības pret tviteri tika atjaunots viņa tvitera konts, viņš ieguva dokumentus, kuros ASV valdība izrāda spiedienu uz tviteri, un tagad viņš gatavojas iesūdzēt tiesā ASV valdību (daudz veiksmes šajā lietā!)

Par visu pārējo jau mēs daudz runājām un nav vērts atkārtoties. Viņu izmeta no tvitera par to, ka viņš apgalvoja, ka vakcīnas nepasargā no inficēšanās vai infekcijas izplatības. Tagad to vairums jau būs pieredzējuši paši uz savas ādas. Es neesmu tik ļoti pārliecināts par viņa ideju, ka pašlaik pieaugošā virsnormas nekovida mirstība ir saistīta ar vakcīnas nevēlamām iedarbībām, bet tā ir izskatāma teorija.

Visinteresantākais man šķita viņa vērojums, ka 9 mēnešus pēc mRNS vakcīnu lietošanas sākuma daudzās rietumu valstīs ir novērojami samazinājusies dzimstība. Tas ir interesanti tāpēc, ka šajā sakarā sākotnēji bija aktīvs noliegums, ka šīs vakcīnas ietekmē menstruāciju periodu. Tikai pēc tam, kad par to publiski sūdzējās daudzas sievietes (menstruācijas ir diezgan intīma lieta, par ko sievietes parasti publiski nerunā), tika atzīts, ka šāda ietekme tomēr ir, taču tas nekādi neietekmē auglību. Interesanti, kādi gan pētījumi ir par to, ka nav ietekmes uz auglību un kā vispār to mēs varētu tik ātri zināt?

Mani teorija ir, ka ir iespējams, ka tam ir saistība ar vakcīnām. Lai ieņemtu bērnu, svarīgs ir olšūnas ovulācijas brīdis. Citā laikā apaugļošanās nevar notikt. Ja tagad ir zināms, ka tiek ietekmētas menstruācijas, tad kādi tam ir iemesli? Menstruācijas, kā zināms, ir pēc ovulācijas perioda, un ja tās ir izmainījušās, tad arī kaut kas ir mainījies ovulācijas periodā. Kas tieši, mēs to vēl nezinām, bet varētu būt tā, ka šīs izmaiņas kaut kā ir samazinājušas olšūnas apaugļošanās spēju. To nekādi nevaram attiecināt individuāli (nevajag šeit tagad komentēt, ka man viss bija kārtībā), bet populācijas līmenī pat nelielām izmaiņām var būt kumulatīvs efekts, ka bērnu ieņemšana ir vērojami samazinājusies.

Kopumā tam var nebūt īpaši liela nozīme, jo izvēles par bērniem ietekmē ļoti daudzi un dažādi faktori, un mēs nezinām, kā tie visi ir darbojušies pandēmijas laikā. Tomēr būtu interesanti šo noskaidrot līdz galam, lai būtu skaidrs, kas īsti notiek. Mēs nedrīkstam atteikties no šo lietu izmeklēšanas tikai tāpēc, ka mūs satrauc, ka tas varētu vairot anti-vax noskaņojumu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?