jā un nē ([info]dzeltens) rakstīja,
Nē, es neesmu tā rakstījusi. Es esmu tikai rakstījusi, ka esmu uzskatījusi, ka pandēmijas aizsegā notiek sociāls eksperiments, zināmā mērā joprojām tā uzskatu. Saproti, domājošam cilvēkam, pretstatā sektantam, īstenībā nav tik vienkārši uzskaitīt visu, ko domā, vai ne?
Es tiešām nesaprotu, kā var neredzēt, ka kovidnoliegšana daudz vairāk līdzinās kultam nekā "kovidticība". Tas, ko cibā pārstāv mapats ar gnidrologu, tur ir pilnīgs textbook case - sākot ar "profānā" (ikdienišķā, virspusējā, "ziņu līmeņa") noliegumu, beidzot ar savas izredzētības apziņu ("mēs, kam vienīgajiem atklājusies Patiesība") un vēl ar visu youtube "runājošo galvu" panteonu.
Tāpēc nedomāju, ka ar mani ir TAS gadījums, ja es vienkārši redzu to, ko redzu un atsakos tajā piedalīties, un tos, kas piedalās, drusku necienu. Un, jā, es godīgi atzīstu, ka, tā kā mana domāšana ir elastīga, pandēmijas sākumā esmu entertainējusi dažādas konspirācijas arī, bet nekad neesmu bijusi iekšā tajā kultā. Nedomāju, ka man ir personības tips, kas to vispār pieļauj. Pārāk šaudīgs prāts, kam ir gan priekšrocības, gan trūkumi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?