gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Melouns ļoti konkrēti stāstījis par ivermektīna efektivitāti. Tāpat arī citi zinātnieki no šī loka. Daudz paši to lietojuši un teikuši, ka palīdz ātrāk un vieglāk pārvarēt slimību. Indijā un Āfrikā ir mazāks nāvju procents nekā Rietumos. Dēļ tā, ka viņš arī "attārpo"? Pat ja tā, tad tas nozīmē, ka šī kombinācija ir efektīva.
Kāpēc tu pilnībā ignorē ziņas par nepaērtrauktām smagām blaknēm, bieži nāvējošā. Jauniem cilvēkiem kovids ir parasts klepus, bet tu aģitē, lai viņi lieto pilnīgi nevajadzīgu vielu ar bīstamiem toksīniem un neizpētītu gēnu inženieriju, kas daudziem cilvēkiem neatgriezeniski sapiš veselību un pietiekami daudzus, pat mazus bērnus, nonāvē. Cilvēkiem līdz 18 šī vispār nedrīkstētu neko tādu ievadīt, bet tu esi par?

Piedod, bet dažbrīd tu izklausies kā t.s. "good cop" iekš "good cop, bad cop" trika. Tu kritizē mandētu vakcināciju, bet tajā pašā laikā esi 100% nekritisks pret pašu vakcīnu kā tādu, tās lietošanas sekas, visu, kas runā par sliktu tai, tu vienkārši ignorē. Tā kā esi farmaceits, nebrīnītos, ja tev maksā par šillošanu. Labi zinu, ka mana bijusī ģimenes ārste mēģināja man izrakstīt medikamentus balstoties uz tā, kura farma firma viņai vairāk dāvanas deva.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?