gnidrologs ([info]gnidrologs) rakstīja,
Palasīju nedaudz, ko šobrīd domā Nasims Talebs: https://twitter.com/nntaleb Ir lietas, kurā es viņam nepiekritu. Bija laiks, kad viņš kritizēja pētījumus, kas parādīja, ka hidroksihlorohīns vai ivermektīns nav efektīvs pret kovidu. Tomēr Talebs ir ciparu cilvēks, un tagad viņš ir izanalizējis visus skaitļus un izsmej tos, kas joprojām domā, ka šie līdzekļi ir efektīvi. Šis vēlreiz parāda, ka tomēr nevajag izsmiet cilvēkus par nepareiziem secinājumiem (ieskaitot antivax), bet ir jāmēģina viņiem izskaidrot lietas, it īpaši ar statistiku, skaitļiem, pierādījumiem.

No kādiem avotiem tu smel šo pārliecību? Esmu lasījis, ka daudzi līdzekļi, ieskaitot ivermektīnu ļoti labi nostrādājuši hospitalizācijas prevencijai Indija un Āfrikā. Pie tam svarīgākais šeit ir ne tikai šī viena preparāta efektivitāte vai nē, bet pats fakts, ka t.s. "early treatment" ir pierādījis savu efektivitāti, kas samazina vajadzību iet slimnīcā. Par to daudz rakstījis un runājis Roberts Melouns un citi "baringtonieši". Koroporāciju un oligarhu kontrolētie Rietumi visu laiku uzstājīgi nolieguši jebkād spēju cīnīties ar c19 mājas apstākļos un spieda uz to, lai cilvēku bāž slimnīcās un liek zem nāvējošajiem ventilatoriem, bet preventīvas un agras ārstēšanas alternatīvas mājas apstākļos apkarojuši, kas ir diezgan skaidra korupcijas pazīme, jo mūsu politiķiem ir interešu konflikts dēļ farmakorpu mežonīgās ietekmes.
Ko tu saki par visām tām slimībām, kas pateicoties vakcīnām sākušas dažviet par pieckāršoties? Kāpēc ir tik daudz "adverse effects". Kāpēc VAERS tiek pilnībā ignorēts itkā tur atrodamās liecības ir tikai vienu vienīgu "konspirācijteoristu" meli? Tu tagad arī uzskati, ka Melouns ir patiesībā "antivaxeris" un Baringtonas deklarācija ir miskastē metama?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?