extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-02-25 23:01:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vispārīgi pat Guardian atzīst, ka nekādas reālas sankcijas pret Krieviju nav iespējamas. Te daži uzgavilē, ka Krievija ir izmesta no Eirovīzijas, it kā tas kaut ko nozīmētu. Tāpat idejas tagad boikotēt krievus ir vienkārši stulbas. Nu ko es tagad nedrīkstēšu krievus aptiekā apkalpot vai kā?

Te bija nosodījums par Ungāriju vai Poliju, bet reāli jau tā bija Vācija, kas neļāva padarīt Eiropu par energoneatkarīgu no Krievijas. Tas nav vienas dienas jautājums, bet desmitgadu ilgas politikas auglis. Turklāt galu galā jau mērķis nav padarīt Krieviju par vāju, nabadzīgu valsti. Mēs dzīvojam uz vienas planētas un mums visiem ir jāsadarbojas. Tāda wokeatjēdzīgo politika, ka neļaušu runāt vai ekonomiski darboties kādam, kas mums nepatīk, nav racionāla.

Tūlītējais risinājums ir tikai viens – palīdzēt Ukrainai militārā ziņā tikt galā ar agresoru. Šeit ir vienkārša biheivoriāla pieeja – ja tu dari sliktas lietas, tad tevi soda, kamēr tu tās vairs nedari, un tā vietā nodarbojies ar daudz sakarīgākām lietām. Jautājums ir tikai par to, kas ir šie sodītāji, un vai viņiem ir morālas tiesības un fiziskas spējas sodīt?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?