extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-02-25 16:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Vēl man nepatīk, ka idejas par to, kā ierobežot Krieviju Ukrainā, balstās tikai uz sankcijām, SWIFT bloķēšanu u.tml. Šādām darbībām ir sava vieta, bet ne šoreiz. Krievijai sankcijas ir bijušas nebijušas, jo viņi ir pieraduši pie regulārām krīzēm, biržas sabrukuma utml. Ar to viņus nemotivēsi. Uzlikt arestus amatpersonu kontiem ir ok, bet pilnīga komercijas slēgšana tikai radīs lielākas grūtības Krievijas iedzīvotājiem, un bez garantijām, ka viņi pārstās atbalstīt Putinu.

Šoreiz reālais sods, kam būtu vislielākā ietekme, ir aktīvi karaspēka zaudējumi – notriektās lidmašīnās, sašautie tanki, gūstā saņemtie karavīri, kuri starp citu nemaz tik ļoti nekāroja karot, bet droši vien armijā jau nebija nekādas citas izvēles. Lūk, tur ir vajadzīga palīdzība.

Nevajag baidīt ar kodolieročiem, jo pat trakais Putins labi apzinātos, ka dabūšana pa pakaļu par ieiešanu citas valsts teritorijā ir fair game. Viņš tikai cer, ka rietumi nemaz negrib šo spēli spēlēt, ka rietumi tikai runās par sankcijām, varbūt sarunām Minskā utt.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?