extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-02-02 10:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es domāju, ka Kanādas brīvības konvoja protesti būs sekmīgi, un ierobežojumi un vakcīnu mandāti tiks atcelti.

Šī ir ļoti viegli izdarāma prognoze, jo tāpat jau ir skaidrs, ka šobrīd visi kovida ierobežojumi ir pilnīgi nevajadzīgi, ieskaitot vakcīnu mandātus un masku lietošanu. Šobrīd tos atceļ daudzas valstis un ne jau tāpēc, ka būtu mazāk inficēto. Tieši otrādi, tās to dara, kad infekciju skaits ir augstākajā punktā. Tas ir tikai laika jautājums, kamēr valdībām radīsies politiska griba tos atcelt. Mana prognoze ir, ka visi vakcīnu mandāti tiks atcelti visās valstīs (nu varbūt Ķīnā nē), bet dažādās valstīs būs dažāds laiks to atcelšanai.

Tas notiktu arī Kanādā, pat ja nebūtu nekādu protestu. Tāpēc nav iedomājama situācija, kurā, piedzīvojot protestus, tas varētu kaut kā mainīties. Valdības, protams, grib izlikties, ka protestiem nav nekāda nozīme, tāpēc nedaudz nogaidīs, un tad paziņos, ka tas tiek darīts mainīgās situācijas dēļ nevis, lai apmierinātu protestētājus. Visiem tāpat būs skaidrs, ka valdības melo, un protestiem būs bijusi ļoti liela nozīme.

Kad protestētājiem jautā, cik ilgi viņi taisās protestēt, atbilde ir – tikai divas nedēļas, lai saplacinātu līkni. :)

Bet šie protesti piespiedīs valdības to izdarīt ātrāk nekā vēlāk. Un tas ir ļoti svarīgi, jo brīvību nepiešķir – tā ir jāizcīna. Paldies visiem cilvēkiem, kas protestēja – ne tikai Kanādā, bet visās citās valstīs, arī Latvijā. Paldies jums vēlreiz!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2022-02-02 15:53 (saite)
https://www.gofundme.com/f/taking-back-our-freedom-convoy-2022

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?