extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-02-02 08:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kāpēc politiķi nedrīkst lemt par veselības jautājumiem
Raksts ļoti skaidri un tieši runā par valdības pieļautajām kļūdām senioru vakcinācijā.

Šis ir galvenais iemesls, kāpēc par veselības jautājumiem ir jālemj speciālistiem nevis politiķiem:

Tikmēr gan Valsts prezidents, gan premjers, gan finanšu ministrs arvien skaļāk uzstāja, ka daļu no vakcīnām jāpiedāvā lielajos Vakcinācijas centros pēc dzīvās rindas principa.

“Jēga ir pēc iespējas ātrāk izvakcinēt lielu iedzīvotāju daļu. Šāda veida papildinājums prioritāri vakcinējamo personu grupām nodrošinās to, ka process neapstājas,” žurnālistiem skaidroja Valsts prezidents Egils Levits.


Vakcinācijas aptvere nav sporta spēle, kurā jāsaņem pēc iespējas vairāk punktu. Tās jēga bija nevis sasniegt īslaicīgu vakcinēto skaita pieaugumu, bet nodrošināt pēc iespējas lielāku riska samazinājumu tiem, kam šis risks ir vislielākais. Vakcinējot jauniešus, kuriem ir minimāls risks, kopējais ieguvums būs ļoti niecīgs. Šīs aplamās augsti stāvošo politiķu rīcības dēļ senioru vakcinācija tika iekavēta, tam sekoja ievērojami lielāka senioru mirstība, pēc tam valstī tika noteiktas nevajadzīgas mājsēdes, smagi cieta ekonomika un valsts ir sašķelta cilvēku lielās neapmierinātības dēļ.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]formica
2022-02-02 12:10 (saite)
Pезонно!

Peec iespeejas driizaak vajag likvideet kontrolgrupu, lai process neapstājas.

https://alexberenson.substack.com/p/israel-is-overrun-with-covid-the/comments

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]formica
2022-02-02 13:14 (saite)
"With the exception of Latvia, no other country in this list has ever seen as many ICU admissions for this virus as Israel is now seeing."

vai tik ciema varturi nav dabuujushi svaigu kaavienu no barakas brigadieriem?

https://www.rintrah.nl/why-governments-now-suddenly-pretend-that-covid-is-over/#comment-3128

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]3koma14vs007
2022-02-02 12:49 (saite)
https://lorphicweb.com/official-data-shows-children-are-up-to-52-times-more-likely-to-die-following-covid-19-vaccination-than-unvaccinated-children-the-ons-is-trying-to-hide-it/#:~:text=The%20Office%20for%20National%20Statistics%20has%20revealed%20without

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]extranjero
2022-02-02 12:51 (saite)
52 reizes no nenozīmīga skaitļa ir joprojām nenozīmīgs skaitlis. Šajā ziņā gan antivax, gan vakcīnu mandātu uzspiedēji vadās no bailēm nevis dzīvesprieka.

Lai gan antivax es vēl varu piedot, jo skaidrs, ka vakcinācija ir iejaušanās cilvēka ķermenī. Vakcīnu mandātu izsniedzēju rīcībā šādā situācijā gan ir nepiedodama.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]3koma14vs007
2022-02-02 13:12 (saite)
Šis ir tikai viens piemērs/publikācija, kas statistiski parāda, ka tā sauktās Covid-19 vakcīnas nav iecerētas cilvēku pasargāšanai no slimības un nāves.

Parādās arvien vairāk informācijas no visas pasaules (kuru autori nebūt nav kaut kādi nekompetenti antivakseri), kas nepārprotami liecina, ka mRNA preparāti, kas tiek uzdoti par vakcīnām, neiedarbojas uz cilvēka organismu kā vakcīna, bet pilda kaut kādas pagaidām nenoskaidrotas gēnu inženierijas funkcijas.

Bet rezultāts ir, ka daudz vairāk sāk mirt tieši potētie, atšķirībā no nepotētajiem. Īpaši labi tas redzams tieši gados jaunāku cilvēku grupās.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?