extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-01-25 14:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Par šī foto atbalstīšanu mani droši vien nosauks par super woke, bet patiesībā jau woke ir tieši tāda pielāgošanās.

Visdrīzāk tā meitene ir autiste, un autistiem nav raksturīgi mērkaķoties pakaļ tam, ko dara augstāka ranga mērkaķis. :) Ja viņai nepatīk šis iedomīgais politiķis, tad arī nepatīk. Viņa jau nedara neko nepiedienīgu, nespļauj viņam sejā, nelamājas, nesaka “how dare you” utt. Vienkārši dara visu, kas paredzēts, pieklājīgi un civilizēti. Atšķirībā no vairums citu cilvēku (kā tā sieviete citā bildē zemāk māksloti smaida, jo “nu tā pieņemts”), Greisa ir godīga un necenšas neko tēlot.

Nav arī jāseko visām woke idejām. Ja kāds woke izdomā, ka globālā sasilšana ir pasaules gals, tad nevajag to uzreiz nedomājot atkārtot. Lai gan es varu saprast, kāpēc cilvēki to dara, jo tie, kas nemērkaķojas pakaļ, tiks verbāli nolamāti, apsaukāti, nosaukti par dzemdību traumas sekām un tā tālāk.

Visa vakardienas diskusija pie zaža bija tāda, nu nekāda. Gandrīz neviens nerunāja par lietu, bet tajā saņēmu apsaukāšanos, ka esmu nulle, neprotu lasīt, mans laiks ir aizgājis un kas tik vēl ne. Beigās jau pat par pedofilu nosauca. Es jau nežēlojos, nepieprasu augstāku kultūru no cibiņiem, bet tas ļoti labi parāda spiedienu, kādu izdara uz tiem, kas atļaujas apšaubīt woke ortodoksiju.

Tiem, kas iebilst, ka es apsaukāju cilvēkus par woke – tad iesakiet labāku terminu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?