extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2022-01-04 10:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Patiesībā pat mediķiem ar pozitīvu kovida testu, bet bez nopietniem simptomiem nevajadzētu izolēties. Tagad tā dara Austrālijā.

Omikrons plus vakcinācija vairumam cilvēku ir kā iesnas vai saaukstēšanās. Apturēt ekonomiku tā dēļ tiešām nav vērts. Ne jau velti Eiropā briest nemieri pret totalitāriem ierobežojumiem. It īpaši šajā ziņā ir jāpiemin Nīderlande.

Atcerēsimies arī šo – laiku, kad ar ierakstu, ka kovids nav bīstams vairumam cilvēku, tevi varēja nobloķēt facebook vai twiterī. Tas nemaz nebija tik sen un joprojām neesmu dzirdējis nekādu nožēlu vai atvainošanos no tiem “varoņiem”, kas atbalstīja šādu cenzūru. No cibas gan daudzi šādi cenzori, kas publiski aicināja nelasīt manis rakstīto, ir izdzēsušies vai vairs neraksta.

Daži vēl kaut ko runā par “piespiedu vakcināciju” kā vienīgo izeju – absolūti neņemot vērā, ka vakcinācija neierobežo infekcijas izplatību.

Atlaišana no darba par vakcinācijas nesaņemšanu ar šādām vakcīnām ir kā atlaišana no darba par to, ka nevēlies pārgulēt ar sava darba priekšnieku vai priekšnieci. Politiķi, kas izdeva šādus rīkojumus, nākotnē tiks tiesāti kā Hārvijs Vainstīns.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]3koma14vs007
2022-01-04 13:07 (saite)
Nupat noklausījos krieviski (jo franču valodu nepārvaldu) tēžveida atreferējumu, ko Francijas televīzijā par mRNA vakcīnām un Bigfarmas interesēs balstīto valsts politiku saka divi zinātnieki - France Laurent Toubiana un Jean-Michel Claverie.
Viens no viņiem šo globālo vakcīnu afēru pat nosauca par visu laiku lielāko krāpšanu cilvēces vēsturē.

(Atbildēt uz šo)


[info]formica
2022-01-05 12:16 (saite)
https://roundingtheearth.substack.com/p/why-are-non-covid-deaths-at-historic

Atlaistie vismaz masveidiigi neiekljuust "excess mortality" statistikaa :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?