extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-12-30 09:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Zvi vienmēr ir labi ieraksti par kovidu, un arī pēdējais ir ļoti labs.

Viņa galvenās tēzes ir šādas:

- ASV ir samazinājusi izolācijas prasības no 10 līdz 5 dienām. Kāpēc? Tāpēc, ka visbiežāk pēc 5 dienām jau viss ir beidzies, un tie retie gadījumi, kad tā nav, jau visdrīzāk atrodas slimnīcā. Kāpēc citās valstīs joprojām uzstāj uz 10 dienām? Vai tam ir kāds zinātnisks pamats? Uz to Zvi arī ir atbilde:

- Valdības vairumā gadījumu vienkārši melo, bez jebkāda plāna vai iemesla. Piemēram, šis apgalvojums – bez jebkādas norādes, kas ir tā efektivitāte, kāpēc lai tā būtu būtiska, ne arī kāds pamats ir šim apgalvojumam. Vienkārši tukša melošana un nekas vairāk.

- Pat Dr. Zavadska atzīst, ka līdz pavasara beigām visi būs izslimojuši. Vienlaicīgi tiek runāts par ierobežojumu, sertifikātu un visu pārējo pasākumu svarīgumu. Vai tiešām viņi domā, ka neviens pat neizdomāsies, kāda jēga no ierobežojumiem, ja mēs visi tāpat tuvāko mēnešu laikā izslimosim?

- Tāpēc Zvi saka: (54) veikt jebkādus pasākumus infekcijas ierobežošanai vairs nav jēgas; (55) izmainīt savu dzīvi šajā sakarā arī nav jēgas; (56) mums ir jācīnās pret daudziem ierobežojumiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?