extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-11-17 16:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Visi šie parodijkonti man cibā īpaši netraucē, jo cik tad tur grūti paskrollēt tiem garām. Izņemot vienīgi tās bezjēgā izstieptās bildes. Tā gan nevajag darīt. Nezinu pat kāpēc citi lieto ljcut pavisam nelieliem teksta gabaliņiem. Manuprāt, tas tikai apgrūtina ar papildu klikšķi, kad gribi tos izlasīt. Esmu ievērojis, ka automātiskā par 2-3 rindiņām garāku komentāru paslēpšanu ir sākuši ieviest dažādi forumu vai komentāru sadaļas, kas manuprāt ir stulbums, jo neļauj vairs ātri izlasīt visu, un tikai jāklikšķinās kā muļķim. Nospiest PgDown ir daudz ātrāk un efektīvāk nekā visa šī klikšķināšanās. To noteikti ir izdomājuši tādi paši mārketinga guru, kas tagad raksta šos pašus parodijkontus.

Un nav jau tā, ka manu uztvere būtu labāka nekā vairumam cilvēku. Esmu pamanījis, ka ar gadiem man tikai paliek grūtāk atrast sarakstā vajadzīgo elementu, un varu neredzēt lietas savu acu priekšā.

Iespējams, ka pie vainas ir jaunās tastatūras, kurās PgUp un PgDn tagad ir paslēpti zem Fn vai cita papildtaustiņa. Man arī tagad ir tāds portatīvais, kas ir pilnīgs murgs, ka nācās ieviest tastatūras pardefinēšanas programmu, lai varētu ērti skrollēt uz augšu vai leju.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?