extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-10-24 08:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ir viegli vainot antivax un ivermetīna fanus par nepareizu datu interpretāciju vai atsevišķu pētījumu izcelšanu, neņemot vērā kopējo ainu, bet realitāte ir tāda, ka šīs kļūdas pieļauj vairums cilvēku un pat politikas veidotāju.

It īpaši tas bija attiecībā uz mēģinājumiem noraidīt izslimošanas radīto imunitāti. Šķiet, ka tā praktiski netiek pētīta, lai gan ir apmēram skaidrs, ka tā ir pilnībā samērojama ar vakcinācijas radīto imunitāti. Varbūt nedaudz sliktāka vai nedaudz labāka, bet arī vakcīnas jau visas nav vienādas, tāpēc apmēram tas pats viens ir.

Par laimi ES sertifikāts atzīst to, bet tikai līdz 6 mēnešiem. Šveicieši padomāja, un atļāva uz ilgāku laika periodu. Bet joprojām ir cilvēki, kuri izplata informāciju, ka imunitāte no izslimošanas ir daudz vājāka nekā no vakcinēšanas.

Es saprotu, ka ekspertu iebildumi ir vairāk prakstisku apsvērumu vadīti – ir cilvēki, kas nevēlas vakcinēties un tā vietā var tiekties saķert kovidu ar neparedzamām sekām. Tāpēc valdībām ir vieglāk noraidīt imunitāti no inficēšanās, un likt visiem vakcinēties. Bet melošana politisku apsvērumu dēļ joprojām ir melošana.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?