extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Arī iekštelpās tā ir signalizēšana, ja tās nav N95, bet auduma maskas – tādas vairāk redzu jauniešiem un vidēja vecuma cilvēkiem. Nekāda dziļa doma par drošību nav bijusi. Varbūt vairāk seksīgums, ha, ha.

Es arī nespēju iedomāties par maksu lietošanu mašīnā (ja brauc visi savējie). Es personīgi un man pazīstamie ar lielu atvieglojumu tās novelkam (ja iepriekš bijām vietā, kur jāvalkā).

Ja šeit vēl kāds kritizētu reālās autoritātes, tad varētu gnidrologu vairāk pabakstīt. Bet aklo valstī ar vienu aci redzīgais ir karalis.

Jā, es esmu naivs cīnītājs. Tāda nu ir autisma daba, tur neko daudz nevaru padarīt.

Pret kapitālismu bieži vien kļūst ideoloģija par sociālismu. Tie ir cilvēki, kas grib aizliegt man strādāt kā pašnodarbinātam – strādāt cik daudz un kad vien es pats vēlos, un piespiest man atrast darbu no 9-5. Reāli šādus likumus, kas ierobežo pašnodarbinātos, jau pieņēma Kalifornijā un pamazām arī citos štatos un valstīs. Tāpēc negaidi no manis atbalstu, jo kā autistam man ir ļoti grūti strādāt pastāvīgu darbu un pašnodarbinātā darbs ir vienīgā iespējam man sevi izpaust. Lai slavēta UK, kas pagaidām neierobežo pašnodarbinātā farmaceita praksi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?