extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-04-20 13:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Kā es vakar paredzēju, ilgi jau nebija jāgaida līdz aizliegumam izplatīt vakcināciju skaidrojošos materiālus krievu valodā.

Bažas rada tas, ka Latvijā radās nepieciešamība atvērt daļēju brīvpieeju vakcīnām jau tikai pēc tam, kad bija vakcinēti tik tikko 10% iedzīvotāju. UK kaut kas līdzīgs tika izvērsts tikai pēc 50% pārklājuma. Šis norāda, ka vai nu vakcinēšanas organizācija ir pilnīgs bardaks, vai arī to, ka liela (daudz lielāka nekā UK) iedzīvotāju daļa ir piesardzīgi.

Man cibā aizrādīja, ka es domājot nepareizi un šaubīgie cilvēki tikai nogaida un ka visa greizā un no vakcinācijas atrunājošā komunikācija uz viņiem nenostrādā. Var jau būt, ka tā ir, bet es tomēr nebūtu tik pārliecināts un valdības vietā tomēr aktīvi piestrādātu pie labas komunicēšanas, lai samazinātu iespējamos riskus. Bet kā redzams valdībai ir vēlme atkal iebraukt auzās it kā stulbu lēmumu saistībā ar vakcināciju vēl nebūtu pietiekami. Šoreiz izspēlēt nacionālisma kārti vakcinācijas jautājumā ir stulbāk par stulbu, bet tomēr bija tik paredzami, ka tā notiks.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?