extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-03-01 15:45:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sīkāks apskats par vakcīnu iepirkuma feilu Latvijā.

Vispārīgi šis rada iespaidu, ka daudzi cilvēki cenšas novērst kritiku, bļaujot pretī – meli, meli. Viņķele arī tā darīja, un viņai tas diezgan labi arī izdevās, redzot cik ļoti komentāros viņu atbalstīja. Reāli skaidrība tiek ieviesta tikai pēc dažiem mēnešiem un kurš tad vairs atcerēsies, ko konkrēti viņa agrāk ir teikusi, toties labi atcerēsies šo lielo pārliecību, ar kādu viņa to ir teikusi.

Vēl jau arī tas, ka jebkurā brīdī viņa izlocīsies, ka formāli jau atteikšanās nav notikusi, tas ir, šādu vārdu “atsakos no vakcīnas” viņa nekad nav teikusi. Tā vietā ir bijusi stratēģiska pasūtīšana par labu AstraZeneca vakcīnai, kas varbūt nav bijusi labākā izvēle atpakaļskatā, bet labi saprotama rīcība toreizējos apstākļos, kas nekādi nav sodāma.

Runa tomēr ir par morālo atbildību un politiķu nevēlēšanos atzīt kļūdas. Šodien ziņās raksta, ka Sarkozī ir notiesāts par korupciju. Sen jau bija pelnījis, bet viņam bija formāli pārkāpumi ar mazām sekām uz sabiedrību. Tas, kā par AstraZeneca vakcīnu izteicās Makrons (ka to efektivitāte vispār nav zināma), ir ar daudz sliktākām sekām un par tām attiecīgi viņam būtu jāsēž cietumā daudz ilgāk nekā Sarkozī. Bet tas nekad nenotiks, jo politiķi ir pilnīgi nespējīgi uzņemties jebkādu atbildību.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?