extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2021-01-26 10:15:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Pirmajās Nīderlandes nemieru bilžu sērijās nekādi degoši auto nav redzami. Visdrīzāk tur bija tā, ka valdība domāja, ka protestus varēs viegli apspiest ar policijas spēka izrādīšanu. Taču, kā redzams, tas tikai saniknoja protestētājus vēl vairāk, un tad jau sākās dedzināšanas...

Valdība tur ir vienkārši idioti, kas neprot pat savaldīt miermīlīgu pūli un tikai izraisa vēl lielākas nekārtības. Un vakcinācijas plāni šai valdībai droši vien ir pilnīgā haosā.

Savukārt man ir prieks, ka Latvijā jaunizveidotais vakcinācijas birojs ir sācis darbību un paziņojis, ka e-veselība ir pilnīgs sūds un ir jātaisa jauna IT sistēma. Tā tas arī ir, un es ceru, ka viņi spēs arī izsist normālu budžetu šīm vajadzībām. Tā bieži vien ir milzīga problēma, ka valsts ierēdņi domā, ka šādas sistēmas var uztaisīt par sviestmaizi. Labas lietas maksā tik cik tās maksā, un vēl jāpierēķina tas, ka valsts pasūtījumos puse aiziet otkatos, tāpēc budžetam ir jābūt vēl lielākam. Es jau pamanīju gaudošanu, ka vakcinācijas biroja darbinieki saņems milzīgas algas. Patiesībā 5000 eiro nav nekas milzīgs, es pat teiktu, ka šāda līmeņa darbiniekiem tas pat ir par maz. Ar zemu algu nekādus spējīgus speciālistus piesaistīt nav iespējams, un ja normāli nemaksā, tad jēdzīgu rezultātu arī nebūs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?