extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
@ 2020-07-09 14:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Arvien vairāk pārliecinos, ka ir daudz labu ideju, kas varētu uzlabot dzīvi šajā pasaulē, diemžēl cilvēku inerce, slinkums vai bailes, kas liek pretoties ierastajai lietu kārtībai, ir lielākais bremzējošais faktors.

Īlons Masks ir ģeniāls tieši ar to, ka viņš nebaidās realizēt šādas idejas, un ir spējīgs noorganizēt cilvēkus, lai to panāktu. Dažreiz viņam izdodas, dažreiz nē. Redzot to, cik lielas pūles pieliek viņa kritiķi (piemēram, tviterī), tad kļūst skaidrs, ka panākumu atslēga ir tieši tajā, cik ļoti mēs spējam saglabāt savu apņēmību šo stoperu pūļu vidū. Tam noteikti ir vajadzīgs liels iekšējais spēks, kas ne katram piemīt.

Lūk, viena no šādām idejām ir par apvienoto testēšanu. Ja Covid-19 testēšana ir dārga, tad ar vienkāršu matemātisku pieeju šīs izmaksas var samazināt vismaz 10 reizes. Kāpēc tas netiek darīts? Varbūt tieši tādu pašu iemeslu dēļ, kāpēc aptiekās nedrīkst izsniegt zāles, uzrādot vadītāja apliecību. Kāds tā ir pateicis un viss. Pat ja kāds izrādīs iniciatīvu, tad uzreiz būs stoperi, kas viņu centīsies apturēt, nosodīt un pat atlaist no darba.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?