extranjero ([info]extranjero) rakstīja,
Viņa karjera netika pabeigta tāpēc, ka viņam bija taisnība. Bet tas nenozīmē, ka citi negatīvā spiediena dēļ atteicās rakstīt par šādām lietām. Tavs komentārs nav īsti objektīvs par šo situāciju.

Un tava izvairīšanās beigās nozīmē arī to, ka tad sanāk, ka principā neviens nav kompetents spriest par to, ko saka ārsts vai cits speciālists. Bet tad sanāk arī, ka nevienam nebija tiesības nobanot ārsta viedokli youtube, jo diez vai youtube banotāji arī bija ārsti.

Bet realitāte ir tāda (ko es jau arī rakstīju) – plaša profila speciālisti šoreiz bija labāki par šaura profila epidemiologiem. Arī kā farmaceits es varu pateikt ka šīs nav nekādas mistiskas zināšanas. Daudzi pacienti ir daudz vairāk iedziļinājušies savās zālēs un zina visus aspektus labāk nekā caurmēra farmaceits vai ģimenes ārsts. Protams, bez iedziļināšanās katrs nevar spriest par šo epidēmiju, bet ne jau amata nosaukums liecina, ka cilvēks ir iedziļinājies. Daudzi rakstnieki ir iedziļinājušies un izpētījuši tā aspektus ļoti plaši. Viņi arī mēģina šo izpratni pavēstīt citiem, lai viņiem nebūtu jāsaka – es no šī neko nesaprotu un man nav viedokļa.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?