wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2022-08-15 12:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vīkendiņš likās tik garš, kamēr vakar gulēt bij jāiet un nepameta sajūta, ka tomēr par īsu bija
- mana grieķu draudzenīte pārcēlusies uz metropoli un nu dzīvo man kaimiņos, nieka 10 minūšu gājiena attālumā! jei! piektdien biju jau ciemos, daudz klačošnās, jo nebijām tikušās piecus gadus.

- ar poļu draudzenīti sestdien bijām kino uz bullet train - laba filma, notur interesi visā garumā, nav garlaicīgu momentu. bet draudzenītes paziņa, kura silti ieteikusi šo filmu noskatīties, bišķi pārpārdevusi, sakot - nu tiiiiik smieklīga, daudz krutāka un rēcīgāka par dedpūlu. teikšu tā - es nezinu par ko tur varēja smieties visas filmas garumā (tā paziņā esot smējusies no sākuma līdz beigām), taču savi momenti bija, jā. bet es nesapratu salīdzinājumu ar dedpūlu.

 - un svētdien, es kā dievs, atpūtos un neko nedarīju. nu labi, nomazgāju traukus un izmazgāju divas mašīnas ar veļu (tā izkarināšana visbesīgākā). atpūtu vispār tagad novērtēju zelta vērtē. daudz produktīvākas pirmdienas man.

 - mums ārā tāda smilšu / putekļu vētra, kas izskatās pēc biezas miglas. vakar bija vistrakāk - kā balta siena. šodien ir daudz labāk. no rīta atradu normālu smilšu kārtu uz mašīnas priekšējā stikla. bet braukt jau bija ok.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]watt
2022-08-15 12:18 (saite)
varbūt tā pēc ka režisors tas pats kas Deadpool 2, tāds David Leitch

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2022-08-15 15:32 (saite)
ahhh, maybe. es pat nepiefiksēju. es mēģināju vilkt paralēlēs karakteros :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?