wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2022-08-05 11:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar, pa vidu dažādiem mītingiem un apartamentu izrādīšanām, kad beidzot varēju darbā pie pusdienām netraucēti apsēsties, iezvanījās telefons - halo, te jūsu televizora piegāde, esmu pie jūsu mājas!
/gurķa kumoss iestrēgst kaklā/// vispār jau bija tā, ka piegāde bija 1) sarunāta iepriekšējā vakarā, bet tur man ne viens ne piezvanīja, nekā, beigās no rīta teicās uz vakaru piegādāt; 2) stingri tika pieteikts - pēc sešiem vakarā, JO ES STRĀDĀJU PA DIENU UN NEVIENA CITA MĀJĀS NAV.
piegādnieks: - āā, ja? pēc sešiem? nūūūū, man šādas infas nav....
es: - tā, ok, sēdi tagad un nekusties no vietas, lūdzu, es būšu klāt pēc 15 minūtēm!
aiznesos fiksi mājās, lai pohās pirkto tēvē beidzot dabūtu savā istabā. ir labs! es jau vienbrīd, pēc pasūtīšanas, biju sākusi domāt, varbūt vajadzēja visas 60-65 collas? bet nu nē, šīs 55 ir perfekti!
#mazaisvakardienasprieciņš


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]lyrfeel
2022-08-08 00:02 (saite)
Normāla loģistika, šoferis izliekas, ka nav nosūtītāja norādījumus lasījis :)))

Un ko Tu skaties pa TV? ko labu rāda?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2022-08-08 09:24 (saite)
nu, teikšu godīgi, šoferim nebija šo norāžu. customer service, ar kuriem watsapā visu runājām, tika vairakkārt pieteikts, ka pēc 6 lai ved. šofera piegādes lapā pie special instructions bija tukšs..

skatos netflix, amazon prime video un vēl mums te ir osn plus strīmeris. ir vēl visādi, protams, bet pagaidām man ar šiem pietiek

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?