wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-12-11 14:16:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sniegu uz vienu dienu...
shodien viesniicaa ziemsveetku egliites [aizdedzinaashana, jau nu nee, bet] oficiaalaa iedegshana. dziedaas viesniicas nokomplekteetais koris (aizvakar dzirdeeju meegji, ziniet, mani minkas maajaas eest prasa smukaak...), peec tam beernu koris no vienas tuveejaas skolinjas, kaa arii muusu paba bends. santaklausa lomaa tika uzaicinaats viens kanaadieshu profesors no vieteejaas universitaates suunu ciema filiaales [bet nu vinjsh tik baltiem, baltiem matiem un brilliiteem un baardinju, ka tieshaam kaa no pasaku filmas izkaapis], kura lielais ienaaciens buus karietee ar zirgiem [un ne kamanaas ar ziemeljbriezhiem...labi veel, ka kamieljus neapsveera, kaa opciju].
ieshu smelties ziemsveetku smarzhas un skanjas aizveertaam aciim, jo tomeer palmu paveenii shis viss neizskatiisies taa, kaa tam jaaizskataas iisteniibaa.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-12-11 16:04 (saite)
Heh, redzēs, kā man būs ar tām palmām un svētkiem, pirmoreiz tā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-12-11 16:12 (saite)
man piektie ziemiishi jau zem palmaam. un veel, agraakaa jauniibaa bija laikam veel divi ziemiishi zem palmaam. it kaa jau pierasts, bet nu gribas kaut kaadu sniedzinju da atmosfeerinju :) kaut vai bishkji nosalushus knagjus, kaadaa berliines tirdzinjaa pie karstviina lai ir ko pasildiit :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2015-12-11 16:31 (saite)
Rīgā sniega nav, nemaz arī negribas - ne to aukstumu, ne to sniegu...:)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?