wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-10-16 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
shoriit, piemeeram, apvainojos uz H, ka vinjam ir briivdiena, bet man uz darbu jaaiet. jo vinjsh taisiishot pusdienaas baarbekjuu, bet es buushu faking darbaa un man skaudiis. teicu, ka ieshu nafik prom no darba, jo nevaru iztureet, ka mums briivdienas nesakriit. vinjsh gan iebilda, sakot, ka ir tachu ok. man, savukaart, uzreiz spalvas gaisaa un teksti no seerijas, ka man blje vieniigajai ir svariigi kaadu dienu arii pabuut kopaa no riita liidz vakaram?!
nu, un ar shaadu noskanjojumu arii ierados darbaa. loogjiski, ka viss kriit uz nerviem, besii visi, kafija nepaliidz, piipeet taalu jaaiet, kas arii besii. vienvaardsakot, bljagj.
un te nu es atcereejos, ka bija kur tur rakstinjsh publiceets, ka sievieteem ir jaaljauj izguleeties, citaadi iestaasies pizgjets. luuk, es shodien dziivs piemeers.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]smoker_smoke
2015-10-16 10:16 (saite)
jap man tas pats ir ar manejo, un nedod dies vinjam bus brivs un es tad stradasu, bet ja ir otradi, tad ta dusma nav tik liela:D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-10-16 17:44 (saite)
protams! bet arii pie otraada scenaarija es maaku uzmest luupu - kaapeec man ir briivs, a vinjam kaut kaadaa darbaa jaabuut?! :D
vienvaardsakot - tachu jaaizguljas normaali, tad viss gaishaakaas kraasaas :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tvarj
2015-10-16 17:23 (saite)
luuk, iemesls kaadeelj es eju guleet kopaa ar Luuciju - ap 9iem/10iem :)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-10-16 17:45 (saite)
vaaaai, kaa man skauzh balti :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?