wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2003-09-02 19:48:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nezinu...
laikam jaapavada kaac laix vienai...
tad nebuus nekaadu parmetumu ne no viena...
bet shoreiz tieshaam pabuushu VIENA...

izraadaas ka mani pagaidaam nesaista viirieshi(tb, attieciibas ar vinjiem)...ir labi ka vinji ir tikai draugi, nekas vairaak...jo attieciibas vinjus izmaina un vinji paliek necieshami :)
es pilniigi pieljauju ka ar sievieteem arii taa ir...bet nu es par sevi nevaru neko teikt jo nezinu kaa un kas no malas izskataas...protams ka es pati juutu ka mainos, dazhreiz mani tas biedee, bet principaa esmu apmierinaata ar to kaada esmu...vismaz beidzot es zinu ko es gribu un to es dabuushu arii bez viiriesha sev blakus...
un veel, man besii aaraa, ka vienmeer muus,sieviete, noliek par taam raganaam, melnajiem teeliem...mums jau nemaz nesaap...nee, kur nu!!! mums nav ne sirds ne juutas...nekaa!tukshums!
jopcik, viirieshi!!!atveriet acis!pameegjiniet kaadreiz iedziljinaaties tajaa ko saka sieviete un atmetiet egoismu un paarlieciibu ka sievietei nekad nav taisniiba!!!ir taisniiba(varbuut ne vienmeer un visaas lietaas bet tomeer)
es neesmu feministe, es tikai esmu paargurusi sieviete...paargurusi ciiniities ar veejdzirnavaam...nogurusi no taa ka manii tik reti kad ieklausaas...un ieklausaas tikai kad ko mazsvariigu saku kas neskar vinju...nogurusi no taa ka mani pataisa par to kas pametusi vinju-nabadzinju...nogurusi no paarmetumiem un neuzticeeshanaas...
tapeec es apbriinoju shito-kaa vienkaarshi draugi viirieshi ir speejiigi uzklausiit, pienjemt padomu, pinjemt sievietes paliidziibu kaut kaadaas lietaas...tad kaapeec to nevar dariit arii attieciibaas???


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]savaadaisu
2003-09-03 08:47 (saite)
Neskumsti nebēdā!
Šad tad vajag no mužikiem atpūsties :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?