wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-08-04 11:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
speeliites
vakar ieraadiiju H quizup aplikaaciju. tagad nezinu, vai nozheeloju, vai kaa - vinjsh dikti aizraavaas. neenu, es pati jau arii kvizoju uz vella paraushanu, buusim atklaati.
veel es vakar kaadas divas stundas no vietas nospeeleejos song pop [tas pats ugadaj melogjiju, tikai tur dod variantus]. tur var mest izaicinaajumu random cilveekiem, tad vinji tevi izaicina pretiim. taa, piemeeram, viena amurikaanju meitushka mani visu laiku izaicinaaja zhanros modernais kantrii un kantrii klasika, bet man nav nekaadu zinaashanu shajaa muuzikas nodaliijumaa. es vinju, turpretiim, atbildes izaicinaajumaa sakaavu ar klasisko roku un devinjdesmito gadu hiitiem.

un vakardienas bingo vakars bija garlaiciigs, jo nebija bernardinja. so izveertaas vien par pliku ciparu sviitroshanu bez ierastajiem jokiem un atrakcijaam. redz, cik ljoti svariigi ir kursh pie pults seezh.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]scorpse
2015-08-04 10:54 (saite)
Es ar songpopu reizēm izvelku, bet man kaut kā šķiet, ka tur ilgi nesanāk spēlēšanās bez maksas, ka kaut kad kredītus prasa.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-08-04 11:00 (saite)
jaa, vecajaa song pop'aa prasa. bet vakar es novilku song pop 2 - much better! tur gan arii challange'ojot visu laiku, var izbeigties speeles, bet tad var padzeest aaraa tos chalendzhus, kuri kaadu laiku nespeelee pretiim, un liidz ar to ir atkal iespeeja :)
es saku, vakar divas stundas no vietas rukaaju. un krediitus nenjem, kad tu atbildi uz challendzhiem :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?