wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-07-09 12:49:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gaveenis, day 22
vakar izdomaajaam taisiit vakarinjas pa vienkaarsho, lai nav kaadam jaasviist pie pliits. rezultaataa vienojaamies par auksto zupu [manaa izpildiijumaa] un kluba sendvichiem [H izpildiijumaa]. jo kaa reiziiti peec darba ieskreejaam supermaarketaa, kur iepirkaamies tukshaa duushaa [man darba aiznjemtiibaa ne brokastis sanaaca paeest, ne pusdienas, vot i negribot nogaveeju liidz vakarinjaam], un tad es biju "proud owner of the cheese aisle", jo muusu ratos nonaaca tik daudz siera, ka visus nopirkots veidus pat neatceros.
aukstaa zupa izdevaas dieviiga [jeb vienkaarshi es sen nebiju taisiijusi un dikti biju sailgojusies]. visvienkaarshaaka no vienkaarshajaam: burcinja marineetu bieshu [slinkums bija svaigaas vaariit], triis svaigi gurkji, dazhi marineeti gurkji, dazhi vaariiti kartupelji [shis ir mans aukstaas zupas fetish, es vienmeer lieku klaat vaariitu kartupeli], litrs kefiira, divas eedamkarotes majoneezes [jo, ok, kefiira kaa taada te nav, taapeec lietoju bezpiedevu dzeramo activia full fat, bet garsha taa kaa taa ir mazliet par pliekanu], dzeltenaas stipraas sinepes [taas peec garshas], marinaade no gurkjiem [arii uz aci un peec garshas]. ak jaa, saals un pipari, protams, peec garshas. olas aizmirsu novaariit, so iztikaam ljoti lieliski arii bez.
godiigi, es pat neatceros [jeb, jaasaka, vai vispar eksistee?] "pareizaa"un "iistaa" aukstaas zupas recepte. internetos ir miljons variaaciju par teemu. man arii katru reizi pamainaas sastaavdaljas. galvenokaart varieeju ar to, ko maajaas atrodu.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?