wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-06-27 14:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
day 10, turpinaajums. aaaaaa!
manam neizguleetajam ekstra krenkii garastaavoklim sagribeejaas pusdienu vietaa aiziet un nomesties si'estaa uz stundinju. aizgaaju. nometos. un ne suuda nevareeju aizmigt! pieceelos veel makten kashkjiigaaka, un momentaa man zvana no recepcijas, ka viena vieshnja suudzaas un prasa menedzheri. sapurinaajos un gaaju skaidroties. te, redz, cilveeks pieprasiijis "special needs" numurinju, kuru mees arii piedaavaajaam. bet nee, vinjai nepatiikot, vajagot, lai ir atsevishkja dusha [tas ir, evy fiksi jaapvelk konstruktora kombenizoons un ar instrumentu kastiiti rokaa jaaiet buuveet atsevishkja dusha]. skaidrojums, ka arhitekti un plaanotaaji pie viesniicas celshanas par shaadu opciju nebija pirms 30 gadiem padomaajushi, vinjai arii nebija pa praatam. labi, ka rezervaacijas pieteikums naaca no tuuragjenta, kursh neko par atsevishkju dushu neprasiija, kaa vien "special needs". peec dazhdesmit minuushu debateem tomeer izdevaas man no vinjas atprasiities, lai piezvaniitu tuuragjentam un pateiktu, lai savaac savu vieshnju un liek citaa viesniicaa, ka nav mums numurinju ar atsevishkju dushu.
kameer, vieshnjai muguru uzgriezusi, zvanos koleegjiem, lai fiksi meklee alternatiivas un kjer rokaa tuuragjentu, tikmeer, turpat blakus, recepcijaa saak aurot viens septinjpadsmit gadiigs tiinis, ka, redz, muusu viesniicas draiveris esot piedzeeries [gaishaa dienas laikaa un ramadaanaa, ja?!?!?!] un gandriiz vinju nobraucis! metu klausuli pie malas un gaaju klushinaat puiku,jo viss lobijs peekshnji apklusa un gaidiija, kas nu buus. izraadaas, puishels vazaajies gar viesniicas iekraushanas/izkraushanas rampu, kur satiksme dienas laikaa ir diezgan dziiva, pilns ar fuureem un gruzavikiem, un vispaar, nepiederoshaam persoonaam tur nav, ko mekleet. ne tur kaads shoortkats uz kaadu viesniicas dalju, nekaa. ko vinjsh tur mekleejis - fig vinju zin. aizsuutiiju apsardzi ar vinju skaidroties. beigaas puika saprata, ka pats vainiigs, asti kaajstarpee iespiedis, aizdevaas taalaak.
man, savukaart, shobriid praataa staav glaaze viskija ar ledu, jo tas buus pirmais, ko iztriekshu, maajaas paarrodoties. gan jau, ka paliidzees iemigt veelas peecpusdienas snaudienaa arii, jo vakaraatachu atkal jaaiet kafijot ar draugiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-06-27 14:11 (saite)
Tev tur gan viss kaut kas notiek, interesanti kā filmā :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-06-27 14:17 (saite)
taapeec jaapieraksta, lai peec gadiem var palasiit un pasmieties. jo shobriid iekshas vaaraas un smiekli nenaak. aprakstiitais nav nekas, saliidzinaajumaa ar realitaati. kaa arii te izlieku savu emociju, taapeec varbuut paskarbi skan. jo realitaatee jaasaglabaa miers un "hospitality attitude" :P :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2015-06-27 14:19 (saite)
Jā, un to es apbrīnoju, es tā nevarētu, mana nervu sistēma uzsprāgtu :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2015-06-27 14:24 (saite)
maneejaa shodien spraaga, liidz ko kaaja ofisaa un durvis uz recepciju aizveertas :D
bet shitaa savaakties un neuzvilkties ar laiku iemaacaas.
pirmajaa savaa viesniicu gadaa [pirms pieciem gadiem] esmu dazhkaart pat peec viesu uzbreecieniem ofisaa peec tam bimbaajusi :D viss naak ar laiku. arii zinaama imunitaate izveidojas pret atsevishkjaam viesu sugaam.
bet shodien ekstra juutiigums, neesmu normaali guleejusi un veeleejos leenu un mieriigu dienu. visums laikam mani ne taa saprata :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2015-06-27 14:41 (saite)
Mjā, kaut ko es arī šodien ūber uzvilkta, nez, varbūt zvaigžņu stāvoklis tāds. Cerībā, ka šis ātri pāries!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?