wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-05-20 10:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar uz paba terases malkojaam alu un "baudiijaam" pret mums veerstus aizdompilnus skatienus [nu vairaak jau pret hasanu, kaa mani]. hasans bija savaa harley gear teerpies, kas izraisiija cilveekos uzmaniibu. bet ne taadu uzmaniibu, kaa parasti. uzmaniibu kaa be careful. secinaajaam, ka laikam visi ir lasiijushi zinjas http://www.usatoday.com/story/news/nation/2015/05/19/rival-biker-gangs-bulletin-warning/27569045/
kamieljzemee arii ir vairaaki MC klubi, tachu nevajag uzreiz visus peec vienas shiltiites meeriit. pirmkaart, shajaa zemee nekas taads nekad nevareetu notikt. visi klubi ir ljoti miermiiliigi, ar pistoleem neviens apkaart nebraukaa un nevicinaas, kaa arii teritorijas neviens nedala. hasans vispaar ir dubajas klubaa, ne suunu ciema. te, suunu ciemaa ir atsevishkjs klubs, kur es paziistu dazhus memberus, kaa arii hasans vinjus visus labi zin. in fact, hasana braalis ir suunu ciema klubaa. kamieljzemee starp klubiem valda taads kaa viens-par-visiem-visi-par-vienu.
arii feisbukaa kamieljzemes ietvaros cilveeki saak kaut ko puksteet un sheerot zinjas no juuesei. wtf?! vajadzeetu pasheerot, kas tie vispaar par klubiem tur juuesei shaavaas, un kaapeec. peec tam tad var arii padiskuteet.
vai latvijaa shobriid, piemeeram, no veeja braaljiem baidaas?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tvarj
2015-05-20 14:54 (saite)
Baidās no Frīža? Kamoooooooon :D


Bet, ja nopietni, man liekas te neviens to nav vēl savilcis ar mūsu baikeriem. Turklāt viņu uz ielām nav nemaz tik daudz

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-05-20 18:10 (saite)
sheit arii nav taa, ka katru piecu minuuti brauktu garaam...bet nu visi par to runaa - par notikumiem tur, asv. un kaut kaadi diivaini teksti pa feisbuku klejo. man hasans vakar paraadiija, patsh shokaa - kaa var vispaar vilkt paraleeles. bet, redz, visaadi cilveeki atrodas.
arii barinjsh jaunieshu urba ar aciim caurumus hasana aadas vestee, kad vakar malkojaam alu uz baara terases :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?