wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2015-03-01 22:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
taa, taa. nu laikam arii astroloogjiski, planetoloogjiski un visaadi citaadi loogjiski vajadzeetu beidzot buut divtuukstoshpiecpadsmitajam. visaas pasaules malaas.
citaadi tas chetrpadsmitais ritiigi jau izbesiijis, velk veel savas nelaimes nopakaljus. pietiks ka nu jau!

uz mazliet prieciigaakas nots - naakamsestdien balliite lielmiestaa. beidzot izkulshos no suunuciema uz paaris dienaam.
jaapciemo mans dzhimijs, kuru rita pagaajusho nedeelj aizveda uz gruumingu - no spalvainaa milzenja paari palicis lisijs kakjis. vinjam nabagam uz punciisha visa spalva bija kunkuljos saveelusies, jo ritai slinkums vinju kjemmeet. luuk, tagad lisijs patusees kaadu laiku.
vispaar, jaatiek skaidriibaa, kaa lai es vinju dabuuju pie sevis. viesniica neljauj. bet iireet pashai kaut ko sanaaks atkal pa daargo.

veel es esmu izeedusies no diviem darba kostiimiem. bet, buusim godiigi, man jau pirms izeeshanaas vinji bija diezgan piespiileeti, ar domu - tachu notieveeshu! ahaa.. mazliet otraa virzienaa viss aizgaaja. ar steigu jaametaas trenazhierzaales virzienaa. krievu meitene, kura pie mums pasniedz visaadas zumbas un ko tik veel ne, arii mani sauc uz nodarbiibaam. saka, ka za pjakj minut vsjo sbrosish! jaapierakstaas, lai nav vietas atrunaam. un atsaaktie alus vakari jaanomaina atpakalj uz viina vakariem mazaakaas devaas. uff, kaadi plaani! ka veel vareetu pie tiem notureeties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2015-03-01 22:45 (saite)
jā, pirms kādām 2 nedēļām mēs te arī svinējām ķīniešu jauno gadu ķīniešu restorānā :) viņiem gan tas gada cipars bija kaut kāds 3713.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2015-03-01 23:06 (saite)
shii gada 14. oktobrii buus 1437. gads peec islaama. nepaalaa ir 2071. gads! ej nu saproti, kursh te tagad gads patiesiibaa ir :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2015-03-01 23:14 (saite)
islāms gan švaki skaita :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]evy
2015-03-01 23:16 (saite)
kjiinieshi gan tur karogu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]di_wine
2015-03-01 23:18 (saite)
Aha, redz, kam senāka kultūra :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?