wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-10-20 05:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
fleshbeks
kad man bija piecpadsmit gadu, es meedzu tuseet ar metaalistiem. turpat arii slavenais peksis meetaajaas rinjkjii. tuseejaam paarsvaraa "veldziitee", raapaamies arii pamestajaas vecajaas noilktavaas blakus tai bazniicinjai, netaalu no vecriigas maximas [?], kur bija jaaielien pa logu saakumaa, peec tam paar jumtiem jaapaarlec uz blakus eeku un pa beeninjiem iekshaa. vienreiz no riita mums pietuseeja viens biznescilveeks soliidaa uzvalkaa, kuram likaas interesanta taada diikdienjoshana, vinjsh mums toreiz sapirka alu un visaadus gardumus, taapat vien, arii pats paseedeeja uz paaris alinjiem [un tas bija ap desmitiem riitaa, mees bijaam peec tusinja, bet vinjsh taa kaa uz ofisu bija uznjeemis kursu].
un tad viens metaalists man iemaaciija gabalinju hamleta, kursh saakaas ar rindinju: "pie velna, man viss vienalga". atceros, ka skandeeju ljoti biezhi, visaas kladees sarakstiiju, vispaar, rakstiiju visur, kur vareeju.
tagad nevaru atcereeties vairaak par to vienu rindinju. bet tagad tieshi ir taada sajuuta, ka vareetu paskandeet. kaa mantru.

es toreiz biju jaunaakaa visaa barinjaa. shkjiet, pat vieniigaa mazgadiigaa. bet, taa kaa vienmeer esmu bijusi gara auguma, tad man vienmeer arii deva vairaak gadu, nekaa bija.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2014-10-20 10:09 (saite)
skladi miesnieku ielā, aiz anglikāņu baznīcas :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-10-20 11:41 (saite)
Jaa, tie pashi :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?