wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-07-10 08:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Celjotaaja - garaambrauceeja pieziimes
Lidot ar turkiem ir taapatk, kaa ar hoholiem [tiem, kas ukrainji] - tikko lidmashiina piezemeejas, visi lec un kjer un nu skries, kaut nabaga stjuarte mikrofoonaa staasta, ka jaaseezh visiem veel, jo veel metam liikumus palidostu un vispaar beltiem jaabuut piefaastenotiem. Bet te cilveekam pofig, jo ja allahs devis veel vienu dienu nodziivot, tad jaakjer katrs mirklis un nekaadas seedeeshanas. Inshallah!
Jaa, esmu sabozusies, neizguleejusies un izspuurusi [kjemmes nav, matu gumiju slinkums mekleet] , bet toties nobaazeejos stambulas lidostas baaraa ar glaazi sarkanviina [un pofig, ka ir astonji riitaa] un naivi ceru, ka nepalaidiishu savu lidojumu garaam, jo skriini nedarbojas, un, lai uzzinaatu savu geitu, jaaiet mekleet kaads cilveeks ar lidojumu sarakstu [kursh man laipni ieteica atnaakt pie vinja veelaak, kad pirms pusstundas pavaicaajos, kursh ta geits uz riigu ved].
Veel ir interesanti paveerot cilveekus - kursh nu kam shkjiet piemeerotaakais apgjeerbs lidoshanai. Te taadus shedevrus var atskatiities! Bet man pofig, es[tankaa] kedaas.

P.s. Un protams, peec plaana, ka visi the most annoying passengers seedees man apkaart - skoor! Raudoshais beebis divas rindas aiz manis, smejoshais un manu kreeslu klapeejoshais itaalis tieshi man aiz muguras., nemieriigs pusaudzis man prieksha [kuram likaas, ka sava kreesla pacelshana un nolaishana ir superiiga izklaide chetrarpus stundu garumaa, kas apgruutinaaja manu budapeshtas hoteljfilmas skatiijienu, un kaa rezultaataa man apnika, ka fokuss kreesla pacelshanas un nolaishans rezultaataa vislaik mainaas, so es atluuzu kaut kur tajaa kadraa, kur vinji veel beeg no cietuma un ir bazniicaa greeksuudzes kabuuzii].
Bet nupat jau peec viina saak maakonji izkliist un iestaajas tas savaadais miers, nu tas, kas silda ar domu, ka tuulinj jau tuulinj maajaas un klachas ar mammu, kura jau no vakardienas viinu dzesee.

Labriit un priekaa, miiliishi! :)


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2014-07-11 01:05 (saite)
Raibs ceļš mājup :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?