wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-04-14 22:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Sapirkos sev vinroshanas gumiju un joogas paklaaju un mini hanteliites, baigi esmu nobriedusi darboties. Ceturtdien tikshanaas ar muusu fitnescentra menedzheri, pielaadees man fleshku ar vingrojumiem, sados padomus un fiksees progresu. Taa kaa laika nav pa zaaleem staigaat, audzinaashu sevi maajaas darboties. Riit no riita uzsaakshu, ko pati maaku, kameer dabuushu ritiigo programmu.
Vispaar, tas puisis ir dikti zinoshs, un jauks arii, jo, protams, kaa jau koleegjiem, nekaadas naudas netiek prasiitas.

Pirmaa briivdiena manaa triis[briiv]dienniekaa noriteejusi makten rezultatiivi - chemodaani beidzot izkraameeti un salikti pa skapjiem, maaja tiira...un veeljoprojaam neticaas, ka vismaz gadu nebuus nekas jaakustina!
Un kakjis tik mieriigs shodien. Pirmo reizi, kopsh paarvaacos, visu dienu biju maajaas, liidz ar ko kakja kungs tik pie izsalkuma naaca pa kaajaam maisiities.
Bet! Mana forshaa hiacinte podinjaa ir nospraagusi! Kaa arii karaajoshaa hedera uz balkona. Shai puslodee droshvien praatiigaak balkonaa karinaat maaksliigos augus, jo ja spraagst jau plus 30 tad kas notiks juulijaa/augustaa pie visiem plus 50?

Viins shovakar jo iipashi labi garsho. Un tas patiikaimais pec-labi-padariita-darba nogurums...


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]di_wine
2014-04-14 22:41 (saite)
Dzin-dzin, priekā! :)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?