wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-03-30 18:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
..par gaumi veeljoprojaam nestriidas?
gribeeju aiziet piippauzee un pakjert aliinu barinjaa, bet aliina taa vietaa pasauca mani pie sevis uz ofisu, sak' - re, kaadi mums puishi te cv sasuutiijushi uz fitnesa instruktora amatu, klau, vajadzeetu kaadu shitaadu eye-candy pienjemt darbaa, ne?
skrolleejaam tur kachokus - ukrainju rembo un serbu dzhuishedus :D paarsmeejaamies, jo kaadus tik foto cilveeki nepamanaas salikt savos cv! katrs muskulis no pieciem rakursiesm, gan sasprindzinaats, gan atslaabinats. oj, es pat piipeet paargribeeju, shitaadu smieshanos! veel izdomaajaam, ka jaaizsuuta shie cv visiem departamentu priekshniekiem ar tekstu - luudzu pienjemiet darbaa jebkuraa amataa! :D
un tad garaam gaaja aliinas priekshnieks un vaicaaja, kas par zviegaashanos, viss kordoors skanot. paraadam viena ukrainju rembo bildes, pashas kjikjinam, a nachaljnjikam laikam skauda, jo vairaak par PFFFF vinjsh paar luupu nepaardabuuja, beigaas lepni piebilstot, ka esot jau pienjeemis fitnesa instruktori - blondiini no serbijas. kad shis aizgaaja, liku aliinai rakt augshaa serbijas blondiines foto. mees gandriiz abas shokaa gar zemi apgaazaamies...es kluseeshu, kameer dziivee neieraudziishu. foto meedz melot. es ljoooooti ceru!


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2014-03-30 19:00 (saite)
Viņš taisās pieņemt darbā stereotipa etalonu? Peroksīda upes un silikona krasti?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-03-31 08:49 (saite)
nee, tieshi otraadi. radaas gandriiz jautaajums, vai cilveeks vispaar ko no sporta jeedz un kaadreiz muuzhaa hanteli ir redzeejis... :D bet nu cereesim, ka tas tikai taa, uz bildes.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]vinny
2014-03-30 19:13 (saite)
Jā, tā tāda standarta smukā blondīne, vai jūs to pārnestā nozīmē domājat?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2014-03-31 08:44 (saite)
reaali paarnestaa..taadeelj jau saku, ka ljoti ceru, ka foto melo, jo nu negribeetos sagraut fitneskluba imidzhu ar taadu treneri :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?