wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2014-03-27 02:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ar steigu jaasalaadee braucamaa muuzika. Raadzhinjsh apnicis un ir panika, jo telefoonaa vien pleiliste ar kautkaadaam 20 dziesmaam, kuras nu jau ir atklausiitas liidz uukai.
Kamieljos pagaajushonakt un shodien visu dienu visaadi uragaani un lieti, ka viesniicas karogus pat naacaas novaakt, lai neaizrauj ar veeju. Nu jau norimies. Un shaads laikapstaaklis tikai noziimee vienu - zharaaaaaaaaaa!!! Shaadi kamieljos mainaas sezona - kad ir ziemas sezona un tad ap martu ritiigi nogaazh lieti un smilshuveetras izplosaas, znachit svelme klaat. Redzees, ko riitdiena atnesiis.
Ak, jaa. Gribeeju par vienu vieshnju te atziimeet. Francuuziete (origjinaali gan laikam libaaniete vai marokaaniete) iechekojaas ar koleegji pirms paaris dienaam, un jau pie chekin'a saaka dikteet savas pravilas - taa, man luudzu brokastis par briivu, apgreidu uz sviitu, un tagad es jums tikai par vienu istabu samaksaashu, otru pie chekaut'a, un vispaar, es gribu ar juusu gjeneraalmenedzheri runaat! (Karoch, uzkachaaja savas pravilas, kuras ir pretrunaa ar jebkuras normaalas viesniicas noteikumiem) Taa kaa bija paveels vakars un gjeneraalaa uz vietas nebij, vinjai tika pateikts, ka riit nodosim zinju un tad jau vinjsh noziimees strelku. Gjeneraalais naakamaa dienaa, sanjeemis sho info, pajautaaja - a kas vinja taada un nafig ar mani grib runaat? Ok, projehalji, nekaadas strelkas nebuus un arii francuuziete neko vairs neprasiija. Liidz briidim (vakardienai), kad rumservisaa pasuutiija vakarinjas, bet neveeleejaas par vinjaam maksaat, atkal prasot runaat ar gjeneraalo. Vispaar baigo draamu uzriikoja, nemaksaas un viss! Shodien man tika nozinjots pieprasiit no vinjas maksaajumus. Satiku madaamu ap devinjiem vakaraa, pastaastiiju, kas par desaam, mieriigi paluudzu samaksaat jelkaadus reekjinus un paliekam draugi. Nee, vinjai tachu vajag sevi veel vairaak apkaunot! Saaka man ar tekstiem (uzraucoshaa formaataa) - juus ko, domaajat, ka es aizlaidiishos nesamaksaajusi?! Taa vien gribeejaas pateikt - jaa, bljegj, domaaju gan! Bet nee, saglabaajam mieru, un no seerijas "just smile and wave!" Ljoti mieriigi apskaidroju situaacija, ka iemaksa, kuru vinja sniegusi pie checkin'a ir nepietiekama un vajadzeetu iemaksaat veel un viss, probleema atrisinaata. Bet madaamai tachu veel vajadzeeja kashkjeeties un pie visa klaat piemest, ka man par customer servisu vajadzeetu veel pastudeet, ka shitaa ar kastumeriem neizriikojas. Taa vien meele niezeeja pateikt - blje, a kad ar metro brauc tu biljeti arii tikai peec brauciena peerc?! Konkluuzhens taads, ka paspeeju shovakar gjeneraalo nokjert (mazliet peec paaris kokchikiem) un iisumaa pastaastiit par situaaciju, uz kuru vinjsh [i love this guy, patieshaam] noteica - ok, tad pasaki madaamai, lai naak uz manu ofisu riit septinjos no riita un es vinjai tad iestaadiishu smadzenes! :D es tikai ljoti ceru, ka riita agruminjaa un vieglaa pohinjaa vinjsh atcereesies sho epizoodi, jo mesidzhu jau madaamai nosuutiiju, lai iet no riita ar gjeneraalo runaaties.. Pati riit uz darbu desmitos no riita, tad arii dzirdeeshu komentaarus un iznaakumu. Jo mans priekshnieks, sho visu beedu leju izklausiijis, teica, ka ja daama riit nesamaksaas, tad vinjsh vienkaarshi paluugs vinjai izchekoties.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]etalonfunkcija
2014-03-28 01:58 (saite)
Gaidu turpinājumu!!!
(madāma, bļe)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?