wild thing ([info]evy) rakstīja,
@ 2013-12-30 00:02:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nu tagad tieshaam var uzdziedaat - all my bags are packed i'm ready to go.. Gluzhi ne uz dzhetpleinu. Bet spaanju koleegjis ar savu wrangleru soliijaas izliidzeet paarvest manu kravu vinjpus pilseetas. Es tik daudz izmetu! Un tik daudz veel maisaa sabaazu hauskiipingam atdot. Bet vienalga 7 chumodaani. Divi mega lielie un paareejie no videejaa liidz hand carry izmeeram. Plus veel maisi ar virtuves piederumiem un teejaam un garahvielaam un un un..un gjitaara, protams! Vienvaardsakot - ritiigs chigaanhipijs kamieljzemee :D


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]mazeltov
2013-12-29 22:15 (saite)
Mani pārņem šausmas ar katru jaunu iegādātu mantu, jo skaidrs, ka pusgada (gada laikā vispār - pilnīgi noteikti) laikā kaut kur pārcelšos un šoreiz nebūs iespējas daļu aizvest uz mājām pie mammas, bet nāksies kaut ko mest laukā, jo nododamās bagāžas limits tagad ir pārsists pilnīgi noteikti. Un galvenais, ka ne jau drēbes ir tā lielākā bēda, bet visi tie hobiju apģērbi un aprīkojumi. Cik kg un vietas tikai snovborda un motokrosa zābaki vien neaizņem (pēdējie sver kādus 5kg).

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]evy
2013-12-29 22:24 (saite)
Par snowu man sirds veel shobaltdien luuzt, jo saveejo liidzi netransporteeju, bet ja gaadaashu uz vietas, tad jaareekjinaas ar papildus kravu jebkur paarceljoties..
Bet bez visa taa, pa gadiem sakraajas, kaut izmests/atdots/aizdaavinaats tik daudz! :/ sievietes?! Vai tas taa normaali?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]mazeltov
2013-12-29 22:37 (saite)
Da nē. Manam draugam, piemēram, bija vairāk drēbju nekā man :D Kā arī miljons visādi instrumenti un sazin kas. Tad vēl visādi dokumenti, kurus varētu ievajadzēties, utt.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?